Zarar eden 40 şirket tasfiye ediliyor

TMSF’ye devredilen FETÖ’cü şirketlerden içi boşaltılan ve mali yapısı tamamen bozulan 40’ının tasfiyesine karar verildi.

Zarar eden 40 şirket tasfiye ediliyor
Zarar eden 40 şirket tasfiye ediliyor
GİRİŞ 21.03.2017 09:33 GÜNCELLEME 21.03.2017 09:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve terör örgütüne para aktardığı kesinleşen şirketler satılacak, zarar edenler tasfiye edilecek, suça karışmayanlar ise sahibine iade edilecek.

Zarar ettiği belirlenen 40'a yakın şirkete yönelik satış ve tasfiye kararı alındı. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Kârlı olanlar yönetilecek. İçi boşaltılmış, mali yapısı bozulan şirketlere yönelik de özel bir yönetim mekanizması kurulacak. Onlar elden çıkarılacak" dedi.

Canikli ayrıca, zarar eden ama yönetilmesi zor şirketlerin satılamayacağını ifade etti.

Sabah

YORUMLAR 4
  • mahirosman 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda emekliliği dolan herkesi gönderin , erken emekliliğe gerek kalmaz. Zaten erkenden emekli olan tekrar çalışıyor
    Cevapla
  • Hasan BERBER 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hükümet yetkilileri yaşa takılanlar bü ülkenin insanı değilmi ?
    Cevapla
  • HALİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Emeklilik bekleyenler için iyi haber. Ancak mevcut SSK ve BAĞ KUR emeklileri ile memur emeklileri arasındaki zam oranlarının giderilmesi istiyoruz. Memur emeklisi toplu sözleşme veya enflasyondan hangisi fazla çıkarsa o oranda , SSK ve BAĞ KUR lu ise sadece enflasyon oranı kadar zam alıyor. SSK ve BAĞ KUR lularında memur emeklileri gibi toplu sözleşmeden yararlandırılmasını ve bu haksızlıgın giderilmesini istiyoruz. 2016 yılında memur emeklisi % 11,3 SSK ve Bağ KUR emeklisi ise % 8,53 oranında zam aldı. Anayasal eşitlik istiyoruz. Memur emeklisi olmak ayrıcalıklı olmamalı.
    Cevapla
  • emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanları öğretmenler postacılar ve itfaiyeciler. Çok yazık. zavallılar o kadar eziliyorlar ki. ayıp ya bu ülkede ne meslekler var ki adları bile anılmıyor.
    Cevapla