PTT A.Ş. taşıt filosunu yeniledi

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), taşıt filosunu yeniledi.

PTT A.Ş. taşıt filosunu yeniledi
PTT A.Ş. taşıt filosunu yeniledi
GİRİŞ 08.03.2017 11:01 GÜNCELLEME 08.03.2017 11:01

Sıfır kilometre kamyonlarla posta ve kargo alanındaki gücüne güç katan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), taşımacılıkta günlük olarak 2300 ton ve 7250 metreküp kapasiteye ulaştı.

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini daha da artırmak üzere yeni proje ve uygulamaları hayata geçiren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), bu çerçevede taşıt filosunu yeniledi. Sıfır kilometre kamyonlar, PTT A.Ş.’nin posta ve kargo alanındaki gücüne güç katarken, gönderiler PTT Kargo sloganında olduğu gibi “her yere zamanında” ulaşmaya devam edecek.

Türkiye’nin 176 yıllık köklü ve millî kuruluşu PTT A.Ş., posta/kargo taşımada kullanılan 181 kamyonluk araç filosunu 2017 yılı başından itibaren yeniledi. Taşımacılıkta günlük olarak 2300 ton ve 7250 metreküp kapasiteye ulaşılarak çevreye duyarlı Euro 5-6 motorlu kamyonların kullanılmasına özen gösterilmektedir.

Sıfır kilometre kamyonlar PTT A.Ş.’nin yaygın hizmet ağına sahip ve güvenli posta/kargo taşımacılığına önemli katkıda bulunacak olup, yenilenen taşıt filosuyla gönderilerin daha da hızlı bir şekilde alıcılarına ulaşılması sağlanacaktır.