Kaynak Holding'e 5 ilde operasyon!

Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, "ByLock" kullandığı tespit edilen 12 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon başlatıldı

Kaynak Holding'e 5 ilde operasyon!
Kaynak Holding'e 5 ilde operasyon!
GİRİŞ 03.03.2017 13:55 GÜNCELLEME 03.03.2017 14:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandığı tespit edilen 12 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 kentte operasyon başlatıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca, FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturmada 12 şüphelinin "ByLock" kullandıkları tespit edildi.

Bu kapsamda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon başlatıldı.

Operasyon kapsamında şüphelilerden 6'sının yurtdışında olduğu belirlenirken, 4'ü gözaltına alındı.

Ekiplerin, 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Bomba 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeyerek de olsa işlediği suçtan canı yanıp da çok pişman olan var. Hükümetimiz çıkaracak bir khk, fetö-pdy hakkında elinde kuvvetli kanıtı olanları affedecek ve vazifeye döndürecek . Bak o zaman, 2 yılda tam çözülecek örgüt, I ayda toz duman olur.
    Cevapla