Metro Turizm'den o görüntülere açıklama

Metro Turizm "Militanlara Büyük Hizmet’’ başlığı altında çeşitli basın kuruluşlarında yer alan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını açıkladı

Metro Turizm'den o görüntülere açıklama
Metro Turizm'den o görüntülere açıklama
GİRİŞ 30.01.2017 14:51 GÜNCELLEME 30.01.2017 14:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Metro Turizm'den yapılan açıklamaya göre "Haberin geçtiği bölgede yıllardır Türkiye'den 2. el otobüs satın alımları yapılmaktadır. Fotoğraflarda yer alan otobüs uzun yıllar önce filomuzda çalışmış, şimdiyse firmamızla hiçbir bağı ve alakası olmaksızın başka kişi veya kişilerce Suriye'de kullanıldığı açıkça ortadadır. Halen filomuzda yer almayan ve üzerinde "yasal olmayan" yollarla firmamızın logolarını içeren otobüsün Metro Turizm ile bu şekilde ilişkilendirilmesi, asılsız ve dayanıksız haberlerin yaratılarak halkımızda farklı bir algının oluşmasına neden olması bizleri ayrıca üzmektedir.

Hal böyle iken, artık belli çevrelerin şirketimizi karalamaya yönelik sistematik hale getirdiği bu tip iddiaların takipçisi olduğumuzu ve olacağımızı, muhataplar hakkında ve buna yalan haber yapmak suretiyle iştirak eden basın kuruluşları hakkında yasal yollara başvurmaktan kaçınmayacağımızı kamuoyuna duyururuz." denildi.

YORUMLAR 1
  • serdar doruk 7 yıl önce Şikayet Et
    sizilk olarak şoförlerinize eğitim verin birde muavinlerinizde artısı
    Cevapla