BiTaksi ve Getir’den iş fırsatlı tasarım yarışması

Getir ve BiTaksi, her seviyeden tasarımcıyı 3 farklı kategoride 2 gün boyunca tasarım geliştirmeye davet ediyor.

BiTaksi ve Getir’den iş fırsatlı tasarım yarışması
BiTaksi ve Getir’den iş fırsatlı tasarım yarışması
GİRİŞ 19.01.2017 15:35 GÜNCELLEME 19.01.2017 15:35

4-5 Şubat tarihleri arasında her iki markanın Etiler’deki ofisindeki yarışmada yetenekli tasarımcılara iş imkanı da sağlanacak.

BiTaksi açıklamasına göre, yüzlerce çeşit ürünü 7/24 istenilen noktaya ortalama 10 dakikada getiren akıllı telefon uygulaması Getir ve Türkiye’nin taksi uygulaması BiTaksi 48 saat sürecek bir tasarım yarışmasına imza atacak.

UI & UX dizaynları, reklam kampanyaları, sosyal medya içerik ve kampanya içeriklerinin yarışacağı tasarım yarışmasına başvurular 31 Ocak Salı günü son bulacak.

Yarışmacılar projelerini Photoshop ve Illustrator; UX- UI başlığı için Sketch programlarını kullanarak yapabilecekler. Etkinliğe destek verecek jüri üyeleri ise Özyeğin Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Kurucu Başkanı Alpay Er, Titrifikir Kurucu Ortağı Cem Akar, Getir ve BiTaksi Kurucusu Nazım Salur, Getir ve BiTaksi Kurucu Ortağı Serkan Borançılı, Getir Genel Müdürü Tuncay Tütek, Getir Pazarlama Direktörü Batuhan Gültakan, Getir Ürün Müdürü Halid Özsoy, BiTaksi Pazarlama Müdürü Gaye Aladağ ve Kreatif Özge Ürer.

Kazanan 5 bin lira değerindeki hediye çekinin sahibi olacak. Ayrıca ikinciye 3 bin lira, üçüncü olana ise 2 bin liralık hediye çekleri verilecek. Ayrıca yetenekli katılımcılara dereceye bakılmaksızın Getir ve BiTaksi tarafından iş teklifi yapılacak.

KAYNAK: AA