Havalimanında bilet kuyruğu

Kar yağışının etkili olmasıyla seferleri iptal olan yolcular, biletlerini değiştirmek için Atatürk Havalimanı'nda THY bilet satış ofisleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

GİRİŞ 08.01.2017 15:09 GÜNCELLEME 08.01.2017 15:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları hava trafiğini olumsuz etkiledi.  Seferleri iptal olan yolcular,  biletlerini değiştirmek için Atatürk Havalimanı’nda THY bilet satış ofisleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Trabzon’dan geldiğini ve Almanya’ya gidecek uçağının iptal olduğunu söyleyen Hanife Azman, "Uçağımız dün Trabzon’dan geldi. İnişte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Oradan uçuş olabiliyorsa neden buradan yurt dışına uçuş yok anlamıyorum. 15.30’da yapılacak olan seferimizin iptal olduğunu öğrendik. Yarın çocuğumun okulu ve eşimin işi var. Mutlaka bir çare bulmalıyız" dedi. 

KUYRUKTA BEKLİYORLAR

4 saatten beri bilet satış kuyruğunda beklediğini belirten Regaip Bay ise şunları söyledi: 

"Uçabileceğimizi zannetmiyorum çünkü tabelalarda hep iptal yazıyor. Ben Almanya’da yaşıyorum. Çalıştığım firmayı arayıp bugün gelemeyeceğimi söyleyeceğim ve burada bekleyeceğim "dedi.

Yolculardan Sebahattin Yıldırım ise, "Dün 12.40’da uçağımız vardı ama kaçırdık. İnternete baktığımızda bir şey göremedik ve havalimanına geldik. Burada seferlerin iptal olduğunu gördük. Biletimizi yenilemek için saatlerce kuyrukta bekliyoruz. Gitmemiz de çok zor" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet akparti döneminde alıştı rahata. Biraz sıkıntı görünce feryat figan ediyorlar hemen. Hatırlayın şimdi akparti öncesi türkiyeyi.
    Cevapla