Doğan Holding'de arama: 2 gözaltı!

Polisler sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu Holding'ine ait Üsküdar'da bulunan merkez binasında arama yaptı.

GİRİŞ 05.01.2017 09:07 GÜNCELLEME 05.01.2017 11:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Doğan Holding'in Üsküdar'daki merkez binasına polis sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Doğan Holding bu sabah yapılan aramalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

DOĞAN HOLDİNG'E FETÖ ARAMASI

Gelen ayrıntılara göre polis ekiplerinin arama yapmasının sebebi tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ/PYD soruşturması olduğu belirlendi.

DOĞAN HOLDİNG KAP'A AÇIKLAMA YAPTI

Arama üzerine Doğan Holding Kamu Aydınlanma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaptı:

"Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır.

Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır.

Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır"

YORUMLAR 16
  • Alper 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizi bölmek için eline geçirdiği medyayı silah olarak kullanan,Doğan grubu bitirilmelidir.İşlediği sayızıs suçu ve kaçakcılığı soygunu FETÖ,nün örttüğü iddiaları ortada.Ülkesini seven herkes,devletin tarafında dursun.Ya devletle berabersiniz yada TERÖRİSTLERLE,orta yol yok,devletten tarafız.
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatemi kalınır bukadar geç operasyon yapılması Doğan holding i birilerinin koruduğunu aklıma getiriyor. ilk gün yapılması gerekiyordu.Çünkü batının herdaim sözcüsü olmuştur bunlar.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok geç kalındı tv sinde sunucusu dizi oyuncusu dizileri bu ülke için büyük tehlike hele gazetesi acilen el konulmalı
    Cevapla
  • 1071 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir yorum aynen katılıyorum
    Cevapla
  • hasan57 7 yıl önce Şikayet Et
    doğan da bu ülkeye bela dir çekin fişini
    Cevapla
  • Ensar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu operanyonu Allah muvaffak etsin, tamamına erdirsin. Yıllardır bu siyonist yayın grubu, milliyetçiliğe sığınarak, dinimizi ve kültürümüzü aşağıladı, batıya karşı toplumumuza aşağılık kompleksini aşıladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle