Türk Telekom'dan işletmelere dijitalleşme desteği

Türk Telekom, "İşyerim İnternette" kampanyasını faaliyete geçirdi.

Türk Telekom'dan işletmelere dijitalleşme desteği
Türk Telekom'dan işletmelere dijitalleşme desteği
GİRİŞ 21.12.2016 14:58 GÜNCELLEME 21.12.2016 14:58

Türk Telekom, esnaf ve KOBİ'lerin işlerini internete taşıyarak ürünlerini web sitelerinden satmalarını sağlamak, müşteri sayılarını artırarak işlerini büyütmelerini desteklemek amacıyla "İşyerim İnternette" kampanyasını faaliyete geçirdi.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, İşyerim İnternette kampanyası ile esnaf ve KOBİ'lere sunduğu internet hizmetinin yanında "en uygun fiyata" ve "en kolay şekilde" e-ticaret sitelerini oluşturmalarına destek oluyor.

Türk Telekom, işyerlerinin e-ticaret pazarına girerek işlerini internette büyütmelerini desteklediği kampanyasında, e-ticaret sitesi, kesintisiz internet teknolojisi ve milyonlarca müşteriye kolayca ulaşabilecekleri en önemli pazaryerleri ve marka avantajlarının hepsini bir arada sunuyor.

Kampanya, 24 ay abonelik taahhüdü ile yeni Türk Telekom müşterilerine internet ve e-ticaret sitesi ayda 69,90 TL, Türk Telekom'dan internet hizmeti alan tüm mevcut müşterilerine ise e-ticaret sitesi ayda 22,90 TL olarak sunuluyor.

İşyerim İnternette ile e-ticaret sitesini açan esnaf ve KOBİ'ler 30 saniyelik kolay kurulumuyla e-ticaret sitelerini açarak hemen satışa başlıyor. Kampanya içeriğindeki hazır sanal pos ile birlikte taksitli ve nakit ödeme seçenekleriyle yaptıkları satışları anında kazanca dönüştürebiliyor.

En iyi pazaryerleri ve önemli marka avantajları bir arada

Türk Telekom, İşyerim İnternette kampanyasında Türkiye'nin en önemli e-ticaret, finans ve lojistik firmalarıyla iş birliği yapıyor. İşyerim İnternette aboneleri, en büyük online pazaryerlerinden n11.com ve hepsiburada.com'da ücretsiz dükkan açarak çok sayıda müşteriye tek bir platformdan ulaşabiliyor.

n11.com, 200 TL değerinde reklam, Türkiye genelindeki anlaşmalı fotoğraf stüdyolarında indirimli fiyatlarla çekim ve satıcı eğitimlerine katılım hakkı sağlayarak üye işyerlerinin dijitalleşmesine destek oluyor. Hepsiburada.com, ilk 3 ay boyunca bu platform üzerinden yapılan satışlarda yüzde 20 komisyon indirimi avantajı sağlıyor.

Garanti Bankası, İşyerim İnternette abonelerine özel Havale/EFT işlemlerini Garanti Cep veya Garanti Internet üzerinden indirimli yapma ve dosya masrafsız destek kredisi avantajı sunuyor. İşini internete taşıyan ensaf ve KOBİ'lerin lojistik ihtiyacı da MNG Kargo iş birliği ile gönderilerde 1 yıl boyunca taşıma fiyat listesi üzerinden anında yüzde 30 indirim fırsatı ile karşılanıyor.

KAYNAK: AA