VakıfBank’tan yeni yıla özel krediler

VakıfBank, 2017 yılına girerken, yeni yıla özel kampanyalarla her bütçeye, uygun koşullarda kredi kullanma imkanı sunuyor.

VakıfBank’tan yeni yıla özel krediler
VakıfBank’tan yeni yıla özel krediler
GİRİŞ 15.12.2016 15:31 GÜNCELLEME 15.12.2016 15:31

VakıfBank yeni yıl ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 48 aya varan vadeler ve uygun geri ödeme koşullarıyla Yeni Yıla Özel ‘Taksitli İhtiyaç Kredisi’ ve ‘Sıfır Kilometre Otomobil Kredisi’ kampanyası başlattı. İşte kampanya şartları...

Kampanya kapsamında sunulan 'Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi' ile tüm bireysel müşteriler, otomobil kredisi ihtiyaçlarını cazip koşullarda karşılayabiliyor. Uygun faizleriyle kullanıcılarına avantaj sağlayan krediden yararlananlar, eşit taksitli ödeme seçeneğinin yanı sıra değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

VakıfBank, ayrıca yeni yıla özel kampanya kapsamında kamu personeli, özel sektör çalışanı, emekli tüm bireysel müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 'Taksitli İhtiyaç Kredisi' sunuyor. Yüzde 1.14'ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulan kredi, "artan taksitli" seçeneğiyle de geri ödenebiliyor. Kredi başvurusu yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak "KREDI", "TC kimlik numarası", "aylık gelir bilgisi" yazılarak 5724'e SMS göndermek yeterli oluyor.