Himmet kesildi, rekor geldi

İstikbal , Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, yeni yönetimi ile Kasım ayında bir rekora imza attı..

Himmet kesildi, rekor geldi
Himmet kesildi, rekor geldi
GİRİŞ 08.12.2016 09:49 GÜNCELLEME 08.12.2016 15:22

Türkiye’nin önde gelen mobilya markaları olan İstikbal , Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, yeni yönetimi ile Kasım ayında bir rekora imza attı..

Kayseri Valiliği tarafından yürütülen, şehit ailelerine yönelik yardım projesinde açıklamalarda bulunan Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel, Boydak Holding’in Kasım ayı verilerini ve hedeflerini açıkladı.

“Amacımız sosyal sorumluluklar kadar, ekonomiye de katkı sağlamak. Ülke olarak bir mücadeleden geçiyoruz. Bizlere düşen ekonomideki katma değeri artırmak için daha fazla çalışmak olmalıdır. Görevimiz Boydak Holding’i büyütmek, yeni yatırımlar oluşturarak istihdama katkı sağlamak. Geldiğimiz gün itibari ile yaptığımız çalışmalar ile her şeye rağmen Kasım ayında son beş yılın en yüksek ciro rakamlarına ulaştık. Aynı şekilde aktif olarak dış ticaret rakamlarımızı da artırıyoruz. 2017 Yılı için hedeflerimizi %30 artış oranına çıkardık. Şunun bilincindeyiz ki, biz buraya bu şirketleri büyütmeye, ülke ekonomisinde etkin kuruluşlar olmalarını sağlamaya geldik. Ekonomide kriz algısı oluşturulmaya çalışılsa da rakamlar ile gösterilmiştir ki bunlar tamamen algı yönetimine yönelik çıkışlardır. Kasım ayında aldığımız sonuçlar göstermiştir ki, hedefler belirlenerek, bu hedeflere yönelik çalışıldığında başarılı sonuçlar elde edilebiliyor. Bizler buraya ticareti geliştirmeye geldik, işimiz siyaset değil. O nedenle tek konsantrasyonumuz da daha fazla istihdam sağlamak ve Türkiye’nin gururu bir dünya markası olmaktır.“