OMSAN’da bayrak değişimi

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biriolan OMSAN’da bayrak değişimi yaşandı.

OMSAN’da bayrak değişimi
OMSAN’da bayrak değişimi
GİRİŞ 20.10.2016 10:03 GÜNCELLEME 20.10.2016 10:03

Sektöre dönük akademik çalışmalarıyla da dikkat çeken Doç. Dr. M. Hakan Keskin 19 Eylül itibariyle OMSAN’ın yeni genel müdürü oldu.

oç. Dr. M. Hakan Keskin, 19 Eylül itibariyle OMSAN Lojistik’te Genel Müdür olarak görevine başladı. Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan OMSAN ailesine katılmış olmaktan dolayı heyecan ve gurur duyduğunu belirten Keskin, çağımızın bilgi çağı olduğunu ve teknolojinin hızla geliştiğini kaydetti. Bu değişimin birçok fırsat ve tehdidi de beraberinde getirdiğine değinen Keskin, OMSAN olarak bir yandan değer yaratırken, aynı zamanda bu değişime de ayak uydurmak zorunda olduklarını söyledi. Keskin, hedefinin OMSAN’ı günümüzün gerektirdiği koşullarda rekabet edebilecek, değer yaratacak, sektörün lojistik lokomotifi haline dönüştürmek olduğunu belirtti.

3 KİTABI VAR

1965 yılında Eskişehir’de doğan Doç. Dr. M. Hakan Keskin, 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden, 1987 yılında ise Kara Harp Okulu’ndan mezun olmuş, çeşitli lojistik görevlerde bulunduktan sonra TSK’dan 2009 yılında Kıdemli Albay rütbesi ile emekli oldu. TSK’da Lojistik Yönetim Okulu’nu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde ise Lojistik Yönetimi Bölümü’nü kuran Keskin’in hem stratejik hem de operasyonel seviyede lojistiğin planlanması, yönetimi ve icrası alanlarında 30 yıla yakın deneyimi bulunuyor. Kalkınma Bakanlığı 10. Kalkınma Planı çalışmalarında Türkiye’de Lojistik Hizmetlerinin Geliştirilmesi Özel İhtisas Komisyonu Üyeliğinin yanı sıra çeşitli kuruluşlarda kurul başkanlığı, üyelik ve danışmanlık gibi görevleri de gerçekleştiren Keskin’in lojistik alanında yazılmış 3 kitabı bulunuyor. Altıncı baskısını yapan ve Türkiye’nin en çok satılan lojistik kitabı olarak kabul edilen ‘Lojistik ve TZY’ kitabı, lojistik üzerine Türkiye’de yazılmış ilk kitap olma özelliğine sahip. ‘Lojistik El Kitabı’ ile ‘Tedarik Zinciri Yönetimi’ isimli kitaplar ülkemizdeki lojistik ile ilgili önlisans, lisans programların temel başvuru kaynaklarından gösteriliyor.

Başarısını uluslar arası ödülle taçlandırdı

OMSAN, uluslararası iş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘International Best in Biz Awards 2016’da ‘Yılın Sosyal- Çevresel Açıdan En Sorumlu Şirketi’ kategorisinde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.