Boydak hisselerine sürpriz talip

FETÖ darbe girişimi soruşturması nedeniyle TMSF'ye devredilen Boydak Holding'in hisselerine Suudiler talip oldu.

Boydak hisselerine sürpriz talip
Boydak hisselerine sürpriz talip
GİRİŞ 07.09.2016 12:31 GÜNCELLEME 07.09.2016 18:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kayseri'deki Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi. 

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ soruşturması kapsamında sahiplerinden bir kısmı tutuklanan Boydak Holding'in Türkiye Finans'ta ortak olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: "Ancak bankanın hakim ortağı Suudi orijinli bir uluslararası sermayedir, yüzde 22'lik pay da FETÖ bağlantısı nedeniyle işlem yapılan Boydak Grubu'ndadır. Boydak hisselerinin de ana grup tarafından alınması için görüşmeler sürüyor."

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 15
  • fyasar 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oluyor memleketimin öz sermayesiyle kurulmuş şirketlerine.. yazık oluyor memleketime
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    madem bu kurum artık devletin. devlet millete ait bir kurumu nasıl yabancılara satabilir. karşıyız...
    Cevapla
  • KRİTİK 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlarca milyarlık işletmelere,bankaya,mülke el koyup haraç-mezat satacağız.İyide bu adamlar 3-95 yıl sonra uluslar arası mahkemelerde davayı kazanınca,satığınızın 10-20 katı paraları kim ödeyecek? İşletmeleri alanlarmı,TMSE mi yoksa Hazinemi?
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk firmasının yabancı firmalara satılmasını istemiyoruz Eğer satılacaksa bir Türk firması satın alınmalı 10 liraya suudi alacaksa 5 liraya Türk'e satılsın firma Türkiye de kalsın sonuç itibari ile batmış ve borcu olan bir firma değil
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o arabıda bunlar bulup bankayı debretmişler. Fetö şimdi bu adamlara para ile onlara aldırıp yeni bir çorapmı örülecek bu milletin başına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle