Halkbank’tan TOKİ indirimine kredi desteği

Halkbank, müşterilerinin TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacak.

Halkbank’tan TOKİ indirimine kredi desteği
Halkbank’tan TOKİ indirimine kredi desteği
GİRİŞ 30.08.2016 12:55 GÜNCELLEME 30.08.2016 12:55

Halkbank, TOKİ taksit ödemelerini şubelerinden yapan müşterilerine, TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacağını duyurdu.

Halkbank’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ’nin duyurduğu indirim kampanyası kapsamında Halkbank müşterileri, konut kredilerinde yüzde 0.80’den başlayan faiz oranlarından yararlanabilecek. Ayrıca bu kampanyada işyeri kredileri için de finansman seçeneği sunuluyor. 

120 AYA KADAR TAKSİT İMKANI

Konut kredisi kullanacak olan müşterilerine 1-24 ay için yüzde 0.80,  25-48 ay için  yüzde 0.89, 49-60 ay için yüzde 0.90 ve 61-120 ay için yüzde 0.95 gibi faiz oranları sunan Halkbank’ın indirim kampanyası ile TOKİ’ye borcu olanlar yüzde 20 indirime ek olarak 120 aya kadar taksit imkanı elde edecek. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel  Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, yüzde 20 TOKİ indiriminden yararlanmak isteyenler için kampanyanın önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:

‘DESTEK EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ’

“Halkbank olarak tüketicimizin ihtiyaçlarını pusulamız haline getirdik  ve ürün ve hizmetlerimizi bu vizyonla hazırlıyoruz. Halkımıza destek vermek en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda kampanya kapsamında sunduğumuz kredi seçenekleri  ile müşterilerin tercihlerine göre ödeme planı oluşturabilmelerini, 120 ay vadeye kadar kredi kullanarak taksit tutarlarını bütçelerine göre ayarlayabilmelerini ve nihayetinde TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim ile ödeyebilmelerini sağlayacağız. Kampanyamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimizi 30 Eylül’e kadar Halkbank şubelerine bekliyoruz.”