Vakıf Emeklilik'in faaliyet raporuna 7 ödül

Vakıf Emeklilik, uluslararası alanda düzenlenen 3 yarışmadan 7 ödül aldı.

Vakıf Emeklilik'in faaliyet raporuna 7 ödül
Vakıf Emeklilik'in faaliyet raporuna 7 ödül
GİRİŞ 25.08.2016 15:08 GÜNCELLEME 25.08.2016 15:08

Vakıf Emeklilik, 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile International Business Awards (IBA), LACP Vision Awards ve ARC Awards yarışmalarından 7 ödül kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Vakıf Emeklilik, faaliyet raporu ile başarılar kazanmaya devam ediyor. Şirket, 2015 Faaliyet Raporu ile uluslararası alanda düzenlenen 3 yarışmadan 7 ödül aldı.

Dünya çapındaki en geniş katılımlı ödül programlarından IBA kapsamındaki Stevie Ödüllerinin sonuçları açıklandı. 2002'den beri düzenlenen IBA Stevie Ödülü değerlendirmesinde Vakıf Emeklilik, 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile En iyi Faaliyet Raporu Kategorisinde Bronz ödüle layık görüldü. Rapor, Avrupa veAmerika bölgesinde en iyi üç faaliyet raporundan biri oldu.

Vakıf Emeklilik, 2001'den bu yana her yıl düzenlenen, faaliyet raporu alanındaki en prestijli ödül olarak kabul edilen LACP Vision Awards'tan ise 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile 4 Platin, 1 Bronz ödül kazandı. Vakıf Emeklilik'in Platin ödülleri, Faaliyet Raporu ve Özel Faaliyet Raporu dallarında; Sigortacılık ve Finans-Çeşitli Hizmetler kategorilerinden geldi. Vakıf Emeklilik, tüm kategoriler Avrupa/Orta Doğu/Afrika Bölgesi sıralamasında ise bronz ödüle layık görüldü.

Faaliyet raporu, 4 Platin 1 Bronz ödül kazanmanın yanı sıra uluslararası alanda en iyi ilk 100 rapor sıralamasında 55., EMEA bölgesindeki en iyi ilk 100 rapor sıralamasında 27. ve Türkiye'de en iyi ilk 25 rapordan biri oldu.

Vakıf Emeklilik, aynı çalışmayla Faaliyet Raporlarının Oscar'ı olarak bilinen veABD merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen uluslararası ARC Awards yarışmasında da kendi sektöründe Altın ödülün sahibi oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL