BMC Alman savunma deviyle ortak olacak

BMC, Alman firması Rheinmetall Holding AG ve Malezya merkezli Etika Strategi SDN BHD tarafından ortak girişim kurmak için RK'ya başvurdu

BMC Alman savunma deviyle ortak olacak
BMC Alman savunma deviyle ortak olacak
GİRİŞ 11.08.2016 17:20 GÜNCELLEME 11.08.2016 17:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, Alman savunma firması Rheinmetall Holding AG ve Malezya merkezli Etika Strategi SDN BHD tarafından ortak girişim kurulmasına yönelik Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı.

Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, BMC, Rheinmetall Holding AG ve Etika Strategi SDN BHD tarafından Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre anonim şirket niteliğini haiz bir ortak girişim kurulmasına ilişkin Kurula başvuruldu.

Kurulacak şirketin, Türkiye ve bölgedeki barış ve huzura hizmet etmek amacıyla, Türkiye merkezli olarak Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Asya pazarlarında paletli ve tekerlekli zırhlı araçlar konusunda projeler geliştirmesi ve hizmete sunması planlanıyor.

YORUMLAR 1
  • fmrBG 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede ve bölgede barışa hizmet edecek alman ortaklı anonim şirket !!! mümkünmü bence hayır kardeşim bulaştırmayın sokmayın şu sahtekar iki yüzlü terörist destekçisi köpekleri stratejik projelere görmedinizmi ilk fırsatta patriotları çektiler soykırımı kabul edip devamında utanmadan incirliği ziyaret edecez diye provakasyonları yav bunlar çanakkaleden beri içimizi karıştırıyor pkk nın en büyük destekçisi bunlar artık çekin şunlardan kendinizi
    Cevapla