Yalçın: Öğrenciler istismar ediliyor

Memur-Sen, çeşitli lise ve okul yöneticilerine yönelik provakatif eylemler nedeniyle sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Yalçın: Öğrenciler istismar ediliyor
Yalçın: Öğrenciler istismar ediliyor
GİRİŞ 13.06.2016 16:36 GÜNCELLEME 13.06.2016 16:36

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, son günlerde liselerde yapılan provakatif eylemlere ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Liselerde okul yöneticilerine yönelik sistematik protestolar öğrenci kaynaklı değildir. Öğrenci istismarı söz konusudur, bildirilerdeki profesyonellik de bunun göstergesidir” dedi.

Çeşitli liselerde, okul yöneticilerine yönelik yapılan provakatif eylemler hakkında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yalçın, liselerdeki eylemlerin sistematik protestolar şeklinde yapıldığını ve öğrenci kaynaklı olmadığını belirterek, “Eylemlerde, öğrenci istismarı söz konusudur, bildirilerdeki profesyonellik de bunun göstergesidir. Barışçıl eylemlere ‘evet’ diyoruz ancak liselerdeki amaç barıştan çok kaosa hizmet etmektedir. Amaç kutuplaşmadır” dedi.

ÇOCUKLARIN YERİ KÜTÜPHANEDİR

Çocukların dışarıdan manipüle edildiğini sözlerine ekleyen Yalçın, “Öğrenciler 18 yaşından küçük. Ortada bir ifade özgürlüğü yok, dayatılan bir proje var. Çocuklar dışarıdan manipüle ediliyor. Gençlerin yeri sokaklar ve dışarıdan yönlendirilen eylemler değil, kütüphane, laboratuar, spor salonları ve kültür merkezleridir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL