Murat Ülker'den Nutella açıklaması

Ülker'in Nutella'yı satın alacağı iddialarına Murat Ülker Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Murat Ülker'den Nutella açıklaması
Murat Ülker'den Nutella açıklaması
GİRİŞ 28.05.2016 09:07 GÜNCELLEME 28.05.2016 11:57
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Murat Ülker'in büyük bir satın almaya hazırlandığı ve bu satın almanın Ferrero ailesine ait Nutella olduğu yönünde haberler medyaya yansımıştı.

Gündeme gelen bu iddia ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Ferrero ailesi tanıdığım kıymetli meslektaşım. Ülkemizde üretici ve ihracatçı. Bazı basında çıkan Nutella haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 30
  • van65 7 yıl önce Şikayet Et
    Haci sabri ülker e Allah tan rahmet diliyorum bu ülkeye ÜLKER gibi dünya devi bir markayı kazandirdiginiz için sonsuz sevgilerimi sunuyorum
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    TORKU TORKU TORKU......Yerli ve milli
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    torku hepsinden iyi. içinde şeker fabrikası bulunduran bir firma yok başka. çalışanlarından duyduklarım ve tek kişiye ait olmaması nedeniyle tüm çiftçiler kazanıyor. nutellayı ülker alırsa güzel bir iş yapmış olur çünkü bilindik marka.
    Cevapla
  • Necati 7 yıl önce Şikayet Et
    TORKU başka tanımam, Tüm ürünlerim Torku
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi ikinizde milleti glikoz manyağı yaptınız.... sarella veya torku veya glikoz şurupsuz olanı tavsiye olunur. yine de içleri margarin yuvası uzak kalmak en iyisi.... yine de benim olanı tercih ederdim. yani nutun hiç mi hiç şansı yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle