Köpük Kart uygulamasına dikkat!

DRY İstanbul tarafından indirim vadedilerek verilen Köpük Kart, tüketicilerden şikayet alıyor.

Köpük Kart uygulamasına dikkat!
Köpük Kart uygulamasına dikkat!
GİRİŞ 29.04.2016 17:06 GÜNCELLEME 29.04.2016 17:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ürün satarken, ekranın altından ışık hızında geçen yazılara ve ancak büyüteçle okunabilecek sözleşme şartlarına bir yenisi daha eklendi: Köpük Kart!

Köpük Kart, kuru temizleme firması olan DRY İstanbul'un tüketicilere avantaj vaadiyle sunduğu bir kart. Ancak vadedilenle karşınıza çıkan fatura birbirini tutmuyor. 

LİMİT KARMAŞASI

Öyle ki, müşteri temsilcisiyle konuştuğunuzda, sizi internet sitesine yönlendiriyorlar. Siteye girdiğinizde, ürünlere göre fiyatlar sıralanmış olup, listenin başında 'Köpük Kart üyeleri bu fiyatlardan %50 indirimli faydalanırlar.' yazısı bulunuyor.

Bu yazıya güvenerek gönderdiğiniz ürünler, daha sonra faiş fiyat olarak size geri dönüyor. Size telefonla ulaşan müşteri temsilcisi, indirim için aslında bir limit olduğunu ve sizin bu limiti aştığınızı söylüyor.

Burada tüketicinin aklına şu iki nokta geliyor: Ya böyle bir paket yok, kandırıldım. Ya da böyle bir paket var, ancak bilgilendirmiyorlar.

Şirketin ayrıca ürünleri zamanında teslim etmediği de belirtiyor.

ŞİKAYET ADRESİ

Başına bu tür kötü deneyimler gelen tüketiciler için ise bir şikayet adresi bulunuyor. Resmi bir site olan tuketici.gov.tr üzerinden, şikayetler resmi kuruma iletiliyor. 

YORUMLAR 1
  • Aslı Tunca 7 yıl önce Şikayet Et
    2 keredir söz konusu ben dahil yüzlerce kişiyi dolandırmış firmayı şikayet etmeye çalışıyorum , ancak sistem ıslak imzanız yoksa tüketici heyetine bizzat gitmeniz gerektiğini söylemekte .Niçin bu kadar zor bir hale getirmişler? Gov. tr 'ye girebiliyorsanız zaten kim olduğunuz belli değil mi??.. En anlayamadığım nasıl olupta yüzlerce kişiyi dolandıran bir firmanın yetkililerin dikkatini çekmiyor olduğu?
    Cevapla