Avealılar dikkat! BTK uyardı

BTK, Avea İletişim Hizmetleri AŞ'nin bazı yükümlüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle yazılı olarak uyarılmasına karar verdi.

Avealılar dikkat! BTK uyardı
Avealılar dikkat! BTK uyardı
GİRİŞ 08.04.2016 11:52 GÜNCELLEME 08.04.2016 11:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

BTK'nın internet sitesinde yer alan duyuruda, Avea İletişim Hizmetleri  AŞ tarafından 2015 yılının ilk üç ayına ait Kurum'a yapılan hizmet kalitesi  bildirimlerinde bazı bölgelerde mart ayında "Arama Blokaj Oranı" hizmet kalitesi  ölçütüne ilişkin ihlal tespit edildiği belirtildi.

Duyuruda, "Isparta-Eğirdir-Merkez, Karaman-Merkez,  Kırıkkale-Yahşihan-Merkez, Kırşehir-Kaman-Merkez, Kırşehir-Merkez,  Kütahya-Emet-Merkez veYozgat-Merkez yerleşim yerlerinde 2015 yılı Mart ayında  'Arama Blokaj Oranı' ölçütüyle ilgili olarak hedef değerin sağlanması  yükümlülüğünün yerine getirilmemesi ve söz konusu yerleşim alanlarında hedef  değerin sağlanma yükümlülüğünün yerine getirilmemesinin cari bulunan yıl  içerisinde ilk kez vuku bulması nedeniyle, Avea İletişim Hizmetleri AŞ’nin yazılı  olarak uyarılması ve ilgili raporlama döneminde hizmet kalitesi yükümlülüğünü  yerine getirmediğinin Kurum internet sayfasında bir ay süreyle  duyurulması hususuna karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 5
  • Cevo 7 yıl önce Şikayet Et
    O zaman şikayetler btk'ye de yapılmalı
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    kırşehirde ilce köylerinin hic birinde telefon cekmez
    Cevapla
  • Mardin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hala mardinin bazi koylerinde 3g hizmeti bile verilmiyor. Sadece 2 G var. Kac defa aradim. Ama bir sey yapamayacaklarini soylediler. Yorum sizin...
    Cevapla
  • Turkcelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Oda bişeymi Atatürk hava alanına 1 km mesafedeki iş yerimde açık olan telefonuma gün içerisinde 3-4 tane arayanlar size ulaşamadı mesajı geliyor. (yani 2G bile çekmiyor) Şikayet ettiğimizde de herhangi bir sorun yok diyorlar.
    Cevapla
  • vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    van merkez ilçelerindede aynı sıkıntılar var müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen sorunlar aynen devam etmektedir.
    Cevapla