İDO, ilkbahar tarifesini açıkladı

İDO, 1 Nisan 2016 Cuma günü başlayıp ve 19 Haziran 2016 tarihine kadar devam eden İlkbahar Tarifesi'ni açıkladı.

İDO, ilkbahar tarifesini açıkladı
İDO, ilkbahar tarifesini açıkladı
GİRİŞ 30.03.2016 12:25 GÜNCELLEME 30.03.2016 13:32

İDO’nun 1 Nisan 2016 Cuma günü başlayıp ve 19 Haziran 2016 tarihine kadar devam eden İlkbahar Tarifesi’nde, Ada ve Yarımada seferleri öne çıkıyor. Dış hatlarda Marmara Adası ve Avşa seferlerini başlatan, Çınarcık ve Esenköy seferleriyle de yarımadaya ulaşan İDO, Yenikapı-Bandırma, Bostancı- Kartal-Tuzla- Yalova gibi hatlarında da sefer sayılarını artırıyor…

İDO’nun İlkbahar Tarifesi’nde, Çınarcık ve Esenköy’e 10 TL’den, Avşa ve Marmara Adası’na ise 37 TL’den başlayan fiyatlar var.

Avşa ve Marmara Adası

İDO, Avşa ve Marmara Adası’na deniz otobüsü seferlerini, 15 Nisan Cuma günü itibariyle başlatmaya hazırlanıyor. Bu iki adaya, İlkbahar dönemi boyunca, Cuma günleri Bostancı-Yenikapı’dan gidiş ve Pazar günleri ise Avşa ve Marmara Adası’ndan dönüş seferleri yapılması kararlaştırıldı. Havaların giderek ısınmasıyla yazlıkçıların daha yoğun ilgi gösterdiği bu hatta, İDO 37 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Çınarcık ve Esenköy seferleri de başlıyor

İDO, Avşa ve Marmara Adası seferleriyle birlikte, Marmara Denizi’ndeki bir diğer iç turizm merkezi olan Çınarcık ve Esenköy bölgesine yeni seferlerine de, 15 Nisan Cuma günü başlıyor. İDO bu hattında 10 TL’den başlayan fiyatlar açıkladı. Seferler, Haziran ayına kadar Cuma günleri Bostancı-Yenikapı’dan gidiş, Pazar günleri ise Esenköy ve Çınarcık’tan dönüş şeklinde.

Eskihisar – Topçular’da gece kuşu ve flexi kampanyaları sürüyor

İDO’nun en çok yolcu ağırladığı ve Marmara’nın iki yakası arasında adeta köprü oluşturduğu Eksihisar-Topçular araba vapuru hattında da, yılbaşında başlayan Kış Kampanyası sona ererken, büyük ilgi gören flexi ve gece kuşu kampanyaları devam ediyor. Üstelik flexi kampanyasında fiyatlar, 2015 yılındaki fiyatlardan daha da düşük. Bu kampanya ile otomobil sahipleri 100 TL’lik gidiş-dönüş fiyat fırsatından faydalanabiliyor. Gece kuşu kampanyasında ise Eskihisar yönünden gece 02:00 – 06:00 saatleri arasında otomobille seyahat edenlere, 40 TL’lik indirimli fiyat avantajı sunuluyor. Benzer indirimler, kamyon, otobüs, motosiklet ve diğer araç türleri için de devam ediyor.

İDO’nun İlkbahar Tarifesi, tüm hatları ve seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye www.ido.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.