Türksat’tan yeni kampanyalar

Türksat, "Konuşturan Maksimum Keyif Kampanyası" ve "Konuşturan Çifte Fırsat Kampanyası"nı müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Türksat’tan yeni kampanyalar
Türksat’tan yeni kampanyalar
GİRİŞ 01.03.2016 17:02 GÜNCELLEME 01.03.2016 17:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şirketten, Uydunet üzerinden sunulan telefon hizmetini de kapsayan iki kampanyaya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Buna göre, Konuşturan Maksimum Keyif Kampanyası'nda müşteriler, aylık 50,99 liraya, Kablo TV, Teledünya Üst Paket, Vizioon Sinema Paketi ile 25 Mbps'ye kadar (75 GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet tarifesine ve Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dakika paket tarifesine abone olabilecek.

İki yıl taahhüt istenen kampanyada Uydunet, Teledünya aktivasyon ücretleriyle numara tahsis ücreti alınmayacak. Uydunet telefon aktivasyonu talep edilmesi halinde aktivasyon hizmeti 24 lira karşılığında sağlanacak. Söz konusu kampanya 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Konuşturan Çifte Fırsat Kampanyası'nda ise müşteriler taahhüt süreleri boyunca Kablo TV, Teledünya Temel Paket ile 25 Mbps'ye Kadar (25 GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet tarifesine ve Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dakika paket tarifesine sadece 30,99 liraya sahip olabilecek.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye "444 0 126 ve 126 no’lu çağrı merkezleri, Türksat abone ofisleri ve http://www.turksatkablo.com.tr web adresinden ulaşılabilecek.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    İiii hoş da her ilde yok ve olan illerde de zengin kesimin oturduğu yerlerde var ne kadar kampanya yaparsa yapsın boş bu mantıkla bedava verselerde abone sayısını çoğaltamazlar ve yerinde sayarlar Teledunya hizmetini uydu üzerindende sağlarlarsa kırsaldaki bir çok kesimede uygun TV hizmeti sunmuş olurlar hem abone sayıları artar benim gorusum.
    Cevapla
  • ekrem 8 yıl önce Şikayet Et
    beykozda kablo tv hala yok önce alt yapının gelişmesi gerek !
    Cevapla