Zorlu ve Toshiba işbirliği yaptı

Zorlu Enerji Grubu, Toshiba ile termik, jeotermal ve hidroelektrik alanında enerji santral projeleri geliştirmek için anlaşma yaptı.

Zorlu ve Toshiba işbirliği yaptı
Zorlu ve Toshiba işbirliği yaptı
GİRİŞ 18.02.2016 11:03 GÜNCELLEME 18.02.2016 11:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zorlu Enerji Grubu, Toshiba Corp. ile termik, jeotermal ve hidroelektrik alanında yeni nesil enerji santral projelerinin geliştirilmesine destek olabilecek iş birliği anlaşmasına imza attı.

Zorlu Enerji Grubu, Toshiba Corp. ile iş birliği anlaşması imzaladı. Ocak ayından itibaren geçerli olan anlaşmanın bir yıllık süreyi kapsaması kararlaştırıldı.

Toshiba Corp.’un Tokyo’daki Genel Merkezinde düzenlenen imza töreninde konuşan Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: 
   
“Toshiba Corp. ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasını enerji alanlarında Türkiye’de faaliyete geçireceğimiz temiz, düşük emisyonlu ve yüksek teknolojili enerji santral projelerinin önemli bir yapı taşı olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Anlaşma fizibilite çalışmaları için

Anlaşma ile Zorlu Enerji Grubu ve Toshiba Corp. termik, jeotermal ve hidroelektrik başta olmak üzere fırsat gördükleri alanlarda detaylı fizibilite çalışmaları yürütecekler. Anlaşmaya göre tarafların faaliyete geçirme kararı aldıkları projeler için de daha kapsamlı ve daha uzun süreli anlaşmalara imza atma opsiyonları bulunuyor. 
   
İmza töreninde konuşan Toshiba Corp. CEO’su Yoshihiro Aburatani de iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, enerji alanında Türkiye’nin yüksek potansiyeline duydukları güvenin altını çizdi. Toshiba Corp., küresel çapta yüksek tecrübesiyle emisyonu düşük, yüksek teknolojili enerji santral projeleri ile ön plana çıkıyor. 

YORUMLAR 1
  • Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Toshiba Benim İçin Bitmiştir, Çünkü Zorlu'nun Şirketlerinde Satış Sonrası Hizmet SIFIR!!!
    Cevapla