Coca-Cola’nın Geleceğin Tarımı Projesi’ne ödül

Coca-Cola'nın Geleceğin Tarımı Projesine Uluslararası Şirketler Arası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yarışması’nda ödüllendirildi.

Coca-Cola’nın Geleceğin Tarımı Projesi’ne ödül
Coca-Cola’nın Geleceğin Tarımı Projesi’ne ödül
GİRİŞ 09.06.2015 14:16 GÜNCELLEME 09.06.2015 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Coca-Cola Hayata Artı Vakfı’nın Geleceğin Tarımı Projesi, 120’ye yakın ülkeden yaklaşık 169 bin genç liderlerin buluştuğu bir küresel platform olan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Şirketler Arası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yarışması’nda ödüllendirildi.

Geleceğin Tarımı Projesi’ne “En İyi Birleşmiş Milletler Kalkınma Hedefli Projesi” ödülü verildi. Tarımsal uygulamalarda sürdürülebilir arazi ve su kullanımını esas alarak, toprağın daha fazla su tutmasını hedefleyen proje ile 2015 yılı sonunda, Konya Havzası’nda yaklaşık 1,8 milyar litre suyun korunması hedefleniyor.

Dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketi Coca-Cola, 120’ye yakın ülkeden yaklaşık 169 bin genç liderlerin buluştuğu küresel platform Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği tarafından ödüllendirildi. Türkiye’de yarım asırdan fazladır sosyal sorumluluk projeleri ile ülkemize değer katan Coca-Cola’nın Geleceğin Tarımı Projesi, Uluslararası Şirketler Arası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yarışması’nda 2015 yılının “En İyi Birleşmiş Milletler Kalkınma Hedefli Projesi” olarak seçildi.

Çiftçilerin iklim değişikliğiyle mücadele etmesini kolaylaştıracak geniş kapsamlı bir model sunan Geleceğin Tarımı Projesi, ülkemizin en önemli tarım alanlarından olan Konya Havzası’nda Doğa Koruma Merkezi ve Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle uygulanıyor. Tarımsal uygulamalarda sürdürülebilir arazi ve su kullanımını esas alarak, toprağın daha fazla su tutmasını hedefleyen proje ile 2015 yılı sonunda, Konya Havzası’nda yaklaşık 1,8 milyar litre suyun korunması hedefleniyor.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 3
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    adı abdullah ama kendısı abdullah olamamıs kişi... musluman muslumanın kardesıdir oyuzden kardes dıye hitap etme ! sen bize sorma hesap soracak ALLAH var. sen Her gün al bakalım kokakolanın fınasmanıyla dökülen her müslüman kanında senınde payın olsun ama sanma bu dünyada biter birde bunun diğer tarafı var..
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    coca cola BU RAMAZAN kimsenin evine girmesin
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Sana soracak değiliz kardaş, senin bu mesajın yüzünden hergün alacam ben.
    Cevapla