AFS, Sodex Fuarı'nda ilgi odağı oldu

AFS Boru Sanayi A.Ş, 7-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen SODEX Ankara fuarında tüm ürün yelpazesini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

AFS, Sodex Fuarı'nda ilgi odağı oldu
AFS, Sodex Fuarı'nda ilgi odağı oldu
GİRİŞ 20.05.2015 09:26 GÜNCELLEME 20.05.2015 09:26

AFS; Isıtma, Soğuma, Klima, Havalandırma, Pompa, Vana ve Tesisat fuarı Sodex Ankara’da fanlardan flexible hava kanallarına, ısı geri kazanım cihazlarından yangın damperine kadar bünyesinde bulunan tüm ürünleri sergiledi. Fuarda en yeni ürünleri olan yangın damperleri ve green flexible hava kanallarıyla ilgi topladı.

Fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri de ziyaret etti. Üniversite öğrencileri ve akademisyenlere AFS ürünlerini yakından tanımaları için stand ziyaretlerinin ardından fabrika gezisi düzenlendi.

Öğrenci ve akademisyenlere AFS merkez binasında bulunan Ar-ge laboratuvarı gezdirildi.  Flexible hava kanallarının ses yalıtımı ile akustik performansının test edildiği sessiz oda ve flexible hava kanallarına ilişkin kalite kontrol ve belgelendirme prosesleri AFS Genel Müdürü Zeki Poyraz tarafından Ar-ge laboratuvarında uygulamalı olarak anlatıldı.

Fuarla ilgili görüşlerini dile getiren AFS Genel Müdür Yardımcısı Bahadırhan Tari, “Sodex fuarlarına tüm ürün yelpazemiz ile katılıyoruz. Her geçen gün yeni ürünlerimizle büyüyoruz. Dünyadaki gelişmeleri her zaman yakından takip ediyoruz.

Fuarlarda ürünlerimize gösterilen ilgi yeni çalışmalarımızda bize güç kazandırıyor.” dedi. 
Yeni ürünleri olan yangın damperlerini anlatan Tari, “Yangın damperleri, yangın anında sıcaklıkla eriyen termal sigorta veya alarm sistemine bağlı elektromanyetik tetikleyici aracılığıyla hemen devreye girerek yangın bölgesini havalandırma sisteminden ayırır.” açıklamasında bulundu.

Yangın damperleri sayesinde alevler havayla beslenmediği için büyümeden kontrol altına alınabildiğini dile getiren Tari, ateş ve dumanın diğer bölgelere yayılamadığını ifade etti.
Yeni nesil green flexible hava kanallarını sessiz odada ziyaretçilere tanıtan AFS,  sessiz odada gürültüye son veren izoleli yeni nesil green flexible hava kanallarının ses yalıtımını ve akustik performansını test edebilme imkânı sundu.

Gürültüye Son Veren Yeni Nesil Green Flexible Hava Kanalları

 Yeni nesil green flexible hava kanallarını anlatan Tari, yeni nesil green flexible hava kanallarının yapay renk ve boya içermediğini söyledi. Tari, “Yeni nesil green flexible hava kanalları, kullanılan ecose teknoloji cam yünü sayesinde tozuma yapmaz, kaşındırmaz, sesi keser ve gürültüyü ortadan kaldırır. Mükemmel ses ve ısı izolasyonu sağlar. Esnek yapısı sayesinde uygulanacak yüzeyle tamamen bütünleşir. Koku yapmaz. “ şeklinde konuştu.

Bu yıl içerisinde WIN ve Teskon Sodex fuarlarında ürünlerini sergileyen AFS, Sodex Ankara’nın ardından İntermob fuarına katılacak.