CarrefourSA, Kiler Alışveriş'i satın aldı

CarrefourSA, Kiler Alışveriş'in yüzde 85'ini 429,6 milyon TL bedelle satın aldığını açıkladı

CarrefourSA, Kiler Alışveriş'i satın aldı
CarrefourSA, Kiler Alışveriş'i satın aldı
GİRİŞ 15.05.2015 09:47 GÜNCELLEME 15.05.2015 09:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alışveriş market zinciri CarrefourSA, Kiler Alışveriş'in yüzde 85'ini 429,6 milyon TL bedelle satın aldığını açıkladı. 

CarrefourSA tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin "büyüme stratejisi gereği ve tüketicilere daha yakın ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına" yüzde 15'i halka açık olan Kiler'in geri kalan hisselerinin devri için anlaşma imzalandığı belirtildi.

CarrefourSA'ın Kiler'i devralmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, sene başında 2015 yılını vites büyütme yılı olarak belirlediklerini ve büyüme adına satın alma hamlelerini değerlendirebileceklerini dile getirdiğini hatırlattı.

Nane, "CarrefourSA olarak önceki satın almalarımız sırasında yaptığımız açıklamalarda karşımıza çıkabilecek uygun fırsatları değerlendirebileceğimizi söylemiştik. Bundan sonra da büyümemize katkı sağlayabilecek inorganik hamleleri değerlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

2015'İN ÜÇÜNCÜ SATIN ALMASI 

CarrefourSA geçtiğimiz aylarda İsmar'ın Türkiye çapındaki 26 marketi ile Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 marketini bünyesine katmak üzere anlaşmaya varmıştı.

2014 yılında satışlarını yüzde 20 artırarak cirosunu 3,1 milyar TL'ye, net karını da 100,5 milyon TL'ye ulaştıran CarrefourSA, 2015 yılı sonunda satışlarını yüzde 30 artırarak 4 milyar TL ciroya ulaştı.

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane saat 14:20'den itibaren Bloomberg HT canlı yayınında son satın almanın detaylarını anlatacak.

YORUMLAR 11
  • feyzi kanra 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok belgesel izliyorum Büyük balık küçük balığı güçlü hayvan güçsüzü yutuyor.
    Cevapla
  • DİKKAT 8 yıl önce Şikayet Et
    Her bir balığın fire vermeden milyonlarca balığı dünyaya getirmesi ve onların da yutulmadan hayatlarını sürdürmeleri halinde, denizlerin kısa bir zaman sonra taşarak bütün karaları istila edeceğini veya balıkla dolarak kokuşacağını düşünecek olursak, yutulmanın bir mücadele "değil", bir program gereği olduğunu görebiliriz.
    Cevapla
  • YAHUDİ POLİTİKASI 8 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler ne sektör olursa olsun gülçü firmaları ne pahasına olursa satın alıp piyasadaki tek lider olma gayreti içindediler. ve çok iyide başarıyorlar bizim çok akkıllı müslüman firmalarımız büyük paraları görüp uzun vadeli düşünmeyip hemen yelkenleri suya indiriyorlar ve ellerindeki malı satıyorlar sonrasında ise o paraları batırıp ortada kalıyorlar.....
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarda biri müslüman marketi demiş biri içki den bahsetmiş 4 yıl çalıştım kul hakkı yemede üstlerine yok bayramlarda mesaisiz çalıştırma fazla mesaileri vermeyip izinden sayarız şu kadar ciro yap prim al deyip vermediklerimi 3 market elemanına bir tır tolusu malı taşıttırmalarımı daha ne istiyon kandil simidi yapmışlardı alan olmadı fazla geldi mağaza müdürüne sordular ne yapalım cevap çöpe dökün müdürüm çalışanlara verelim kapanış elamanlarına cevap hayır çöpe dökün yav he he müslüman marketi
    Cevapla
  • bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    Alkolsüz marketimiz var diyorduk oda yok artık. Ne yapalım bizde kim marketine gideriz.
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    ayşe hanım bizde alkolün her türlüsüne karşıyız buradaki amaç zaten her mülk sahibi bunu yaptımı adamlar alkolü ürün listelerinden çıkaracaklardır siz düşünce olarak yanlışsınız ona bakarsanız siz laik bir devlette yaşıyorsunuz Allah-u tealanin yasak kıldığı hemen hemen tüm haramlar bu ülkede serbest !!!!!!
    Cevapla
  • ali ihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    ben şahsen a101 yerine bim i tercih ediyorum
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    carrefoursanın bir şubesinde alkol olmaması oradan alışverişi caiz kılar mı aceba?senin paran yine içki satıcılarının cebine girdikten sonra ne farkeder?
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bizim burdada var bir tane carrefoursa mülk sahibi kira sözleşmesine alkol satılmyacak diye bir madde eklemiş o yüzden alkol yok aklı başında her müslüman bunu yapmalı
    Cevapla
  • mhmt 8 yıl önce Şikayet Et
    alkolsuz a101 kardeş oraya git
    Cevapla
  • Ahmet K 8 yıl önce Şikayet Et
    Demekki bunlar da emanetçiymiş memlekette müslüman şirketi yokmu arkadaş?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle