Tatil planınızı haberi okuduktan sonra yapın!

10. Yıl'a özel erken rezervasyon kampanyaları ile 2013 sezonuna hazırlanan Beyza Hotel yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tatil planınızı haberi okuduktan sonra yapın!
Tatil planınızı haberi okuduktan sonra yapın!
GİRİŞ 08.03.2013 17:49 GÜNCELLEME 08.03.2013 18:39

Balıkesir, Edremit Körfezi Oksijen Cenneti Altınoluk Beyza Hotel'e attığınız ilk adımla Yaşam tarzınıza uygun, huzur içerisinde, sevdiklerinizle beraber tatil yapabileceğiniz doğru adreste olduğunuzu anlıyorsunuz.

Mayıs Ortası ve Ekim sonu arasında hizmet veren Beyza Hotel en çok üç özelliği ile dikkat çekiyor:

1. Sahilinde kendi misafirlerinin dışında dışarıdan hiç kimse bulunmuyor. 

2. Yazın en önemli şifa Kaynağı olan Güneş ışınlarından hiç bunalmadan, klimalı odalara kapalı kalmadan ve hiç terlemeden istifade edebiliyorsunuz. 

3. Sabah Öğle ve Akşam açık büfe yemeklerde sadece taze malzeme kullanan Otel yönetimi, asla dondurulmuş gıda kullanmıyor.

Altınoluk, Oksijen oranının en yüksek ve nem oranının en düşük değerlerine sahip olan bir bölge olup astım, bronşit, şeker, romatizma, tansiyon hastalıklarına ilaçsız tedavi merkezi olarak tanınmaktadır; Anadolu insanının tercih ettiği tatil beldesi olması münasebetiyle İslami turizmi benimseyenlerin vazgeçilmezi olan Altınoluk ayrıcalıklı bir Tatil cenneti.

Kaz Dağları'nın eteğinde denize sıfır, 60 metre uzunluğunda, kendine ait iskelesi, 200 metrelik sadece Beyza Otel misafirlerinin kullandığı Sahil şeridi olan Otel, aile sıcaklığı ve huzur arayanlara her şey dahil konseptinde hizmet veriyor.

250 yatak kapasitesi, Bay ve Bayan ayrı Havuzları, Beach Volley sahası, özel otoparkı, 24 saat sıcak su, direkt telefon bağlantısı, uydu TV, klima, market, mini bar, çocuk oyun alanı, mini club gibi farklı alan ve sosyal donatılarıyla hizmet sunan Beyza Hotel bu sezon 10. Yıllık tecrübe ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Tecrübeli şefleri nezaretinde 300 kişilik deniz manzaralı açık büfe Restoran ile denize sıfır sahil Kafe'de Nargile, semaver çayı, bol telveli Türk kahvesi, halk müziği ve tasavvuf müziği dinletileri ile beraber animasyon ekibi havuz başında gündüz aktiviteleri-oyunlar- ödüllü yarışmalar düzenlenmektedir. 
Yüzme bilmeyen misafirler için ücretsiz yüzme kursları veren Beyza Hotel, daha fazlasını isteyenlere ücretli olarak dalış kursları veriyor.

Küçük misafirler için kapalı ve acık alanlarda eğitim, eğlence, spor ve gelişimleriyle ilgili olarak aktiviteler düşünülmüş.

Hanım misafirler için 2400 m2 lik filitre edilmiş deniz suyu ile doldurulmuş jet dalgalı, derinliği 1.40 - 1.80 m olan Hanımlara özel tesiste çocuklar için özel havuz mevcut.

Erkeklere ait 1000 m2 fıskiyeli ve kaydıraklı derinliği 1.40 - 1.60 m tatlı su havuzu ve yanında çocuklar için havuz mevcut.

Bayan misafirler için sabahları aerobik, jimnastik, su sporları aktivite programı uygulanıyor.
Oldukça iddialı ve eğlenceli bir şekilde, masa tenisi, plaj voleybolu, halı saha futbol turnuvaları, tavla turnuvaları, okey turnuvaları düzenleyen animasyon ekibi kazananlara ödül olarak yörenin en kıymetli hazinesi olan Yamaç Zeytin Yağı veriyor.

Otel bünyesinde, küçük bir market misafirlerin anlık ihtiyaçlarını karşılamaya yeterken genç misafirler için hazırlanmış Tesis bünyesinde air hockey, langırt play station, masa tenisi aktiviteleri daha eğlenceli Tatil geçirebilmelerini sağlıyor.

Tüm Otel binasında ve arazisinde internet bağlantısı ücretsiz olarak sunulmakta.

Anlaşmalı oldukları tur şirketleri aracılığı ile tarihi güzellikleri ve efsaneler diyarı Kaz dağlarını misafirlerinin hizmetine sunmayı ihmal etmeyen Beyza Hotel(Çanakkale Şehitleri, Kaz Dağları, Bozcaada, Gökçeada, Ayvalık cunda adaları) hiçbir misafirine canım sıkılıyor deme fırsatı vermemek için özen gösteriyor.

Herşey dahil, tam tatil hizmeti sunan tesettür turizmin ilklerinden olan BEYZA Hotel'de erken rezervasyon kampanya fırsatlarını kaçırmadan yerinizi ayırtmanız için 0266 396 13 13 nolu telefonu aramanız yeterli olacaktır.

Erken rezervasyon kampanyalarını takip etmek için Otelin resmi Web sitesine girmeniz kafidir;

www.beyzahotel.com