Uyum Gıda, Makro mağazalarını devraldı

Uyum Gıda, Makro Market'in İstanbul'daki 7 mağazası ile bir adet Et Entegre Tesisi, bir adet Genel Müdürlük Hizmet Ofisi ve bir adet de Lojistik Depo alanını 15 milyon 150 bin TL bedelle satın aldı.

Uyum Gıda, Makro mağazalarını devraldı
Uyum Gıda, Makro mağazalarını devraldı
GİRİŞ 07.02.2013 07:45 GÜNCELLEME 07.02.2013 07:45

Uyum Gıda, Makro Market'in İstanbul'daki 7 mağazası ile bir adet Et Entegre Tesisi, bir adet Genel Müdürlük Hizmet Ofisi ve bir adet de Lojistik Depo alanını 15 milyon 150 bin TL bedelle satın aldı.

Uyum Gıda A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, şirket Makro Market A.Ş.'ye ait, İstanbul'daki 7 adet mağaza, bir adet Et Entegre Tesisi, bir adet Genel Müdürlük Hizmet Ofisi, bir adet Lojistik Depo alanı ve kullanılan tüm demirbaşları toplam 15 milyon 150 bin TL bedelle satın aldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, Makro olarak; İstanbul Bölgesinde hem Uyum'un büyümesine ve gelişimine katkı sağlamak hem de önümüzdeki dönemde Uyum Gıda A.Ş. olarak büyümeyi hedeflediklerini belirterek, "Buradaki amacımız; işletme giderlerini minimum seviyeye düşürüp verimliliği artırmak.

Bu çerçevede Uyum Gıdaya ait Arnavutköy ve Kurtköy Lojistik merkezleri ile beraberBeylikdüzü'nde yer alan yönetim, üretim ve Birlik Sanayi Sitesi'ndeki paketleme tesislerini de İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Güneşli'ye taşıyoruz. Böylece Uyum Gıdanın İstanbul'da 61 mağazası oldu. Uyum Gıda A.Ş. yeni yapıda 61 Mağazasında daha az maliyetile hızlı, etkin ve dinamik bir hizmet verebilecek" dedi.