Tatilciler Abant ve Gölcük'ü akın etti

Yarıyıl tatillerini değerlendirmek isteyen aileler, doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat parklarına akın etti.

Tatilciler Abant ve Gölcük'ü akın etti
Tatilciler Abant ve Gölcük'ü akın etti
GİRİŞ 02.02.2013 11:19 GÜNCELLEME 02.02.2013 11:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle özellikle Ankara ve İstanbul'dan Abant'a gelen tatilciler, kar kalınlığının yaklaşık 50 santimetre olduğu göl çevresinde piknik ve yürüyüş yapıp faytonlara binerek tatillerinin keyfini çıkartıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'na gelen ziyaretçiler de tatillerinin büyük bir bölümünü buz tutan göl çevresinde yürüyüş ve piknik yaparak geçiriyor.

Bolu'nun doğa turizmi anlamında Türkiye'nin en önde gelen tatil merkezlerinden biri olduğunu ifade eden tatilciler, Abant, Gölcük ve Yedigöller Tabiat Parkı'nın bir doğa harikası olduğunu, bu bölgelerin gelecek nesillere aynı güzelliklerle kalabilmesi için gereken dikkati gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Tatilciler, Abant'ta yasaklanan kayak turizminin yeniden açılmasını istedi.

Tatilciler, Abant ve Gölcüğe akın etti!
GALERİYE GİT
KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye sefil diyen kemal'e soruyorum ?. her kes tatil yapıyor, avrupaya çıkıyor arabası var hatta evi bile var. benim yok diyende kabahat olmalı, ya kumarcı ya içki içer meyhaneden ayrılmaz yada mesleği ve işi yok.!
    Cevapla