Vodafone'dan şirketler arası sınırsız iletişim devri

Vodafone, ''İş Ortağım'da Herkes Ortak Kampanyası'' ile iş ortaklarını hem şirket içinde hem de Vodafone'lu diğer iş ortaklarıyla 4 ayda 186 milyon liraya ücretsiz konuşturdu.

Vodafone'dan şirketler arası sınırsız iletişim devri
Vodafone'dan şirketler arası sınırsız iletişim devri
GİRİŞ 06.10.2012 10:53 GÜNCELLEME 06.10.2012 10:53

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone İş Ortağım, Nisan 2012'de İş Ortağım'da Herkes Ortak kampanyasını hayata geçirdi.

Vodafone İş Ortağım çatısı altında mobil iletişim teknolojileri konusundaki global bilgi birikimi ve teknolojik altyapısını Türkiye'deki kurumların hizmetine sunan Vodafone Türkiye, kampanya sayesinde Vodafone'lu iş ortakları için başvuru veya taahhüt olmaksızın sınırsız iletişim sağlayabildi.

Vodafone'un eski ve yeni tüm iş ortaklarını kapsayan İş Ortağım'da Herkes Ortak kampanyası kapsamında, Vodafone İş Ortağım müşterileri kendi aralarında hiçbir ek ücret ödemeden, sınırsızca konuşabiliyor.

Tüm Vodafone kurumsal müşterilerini kapsayan bu kampanya ile Vodafone İş Ortağım müşterileri, 7 gün 24 saat limitsiz konuşma hakkı elde ediyor.

Vodafone İş Ortağım, şirket içi görüşmelerde dahil olmak üzere müşterilerine 4 ay içinde toplam 186 milyon TL ücretsiz görüşme imkanı sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal İş Biriminden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone İş Ortağım çatısı altında kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde analiz ederek, bu ihtiyaçları tam olarak ve en uygun maliyetlerle karşılayacak ürün ve servisler geliştirmeye odaklandıklarını kaydetti.

Yeni kampanyaları ile firmaların işlerini büyütmeleri için en temel unsurlardan biri olan iletişim ihtiyacını uzun vadede çok avantajlı koşullarla karşılamaya yönelik önemli bir adım attıklarını belirten Aksoy, şöyle devam etti:

''Günümüz iş dünyasında, mobil teknolojilerin iş süreçlerinin kolaylaşması ve firmaların daha rekabetçi bir yapıya kavuşması yolunda sağladığı katkılara yönelik farkındalık arttıkça, kurumların iletişim ihtiyaçlarının da giderek artan oranlarda mobile kaydığını görüyoruz.

Bu bağlamda Vodafone İş Ortağım çatısı altında, farklı ölçeklerdeki kurumların artan iletişim ihtiyaçlarını en uygun koşullarla karşılamaya ve faaliyetlerine değer katmaya odaklanıyoruz. İletişim maliyetlerinde sağladığımız kontrol ile şirketlerimize ciddi bir verimlilik artışı ve tasarruf imkanı sunuyoruz.

Tüm kurumsal müşterilerimizin birbirleriyle üç yıl boyunca sınırsız konuşmasına olanak sağlayan yeni kampanyamız, şirketler ve sektörler arasındaki diyaloğun iş dünyasının sürdürülebilir büyümesi adına taşıdığı önem göz önünde bulundurulduğunda, aslında Türkiye iş dünyasının gelişimi adına da önemli bir adımı temsil ediyor.

Tüm kurumsal müşterilerimizi iş ve çözüm ortağı olarak sınırsız iletişim dönemine taşıdığımız bu kampanyamızın, uzun vadede Türkiye iş dünyasının ve ekonomisinin rekabetçiliğini artıracak yeni işbirliklerine ve ortaklıklara vesile olacağını umuyoruz.''

KAYNAK: HABER7