20 ayda 7 belge alan İETT kalitesini tescilledi

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İETT'nin Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarını 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak 7 kalite belgesini almaya hak kazandığını söyledi.

20 ayda 7 belge alan İETT kalitesini tescilledi
20 ayda 7 belge alan İETT kalitesini tescilledi
GİRİŞ 21.09.2012 14:09 GÜNCELLEME 21.09.2012 14:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'da uluslararası standartlarda, insan merkezli, sürdürülebilir ulaşım hizmeti sunan ve bu yıl 141. yılını geride bırakmaya hazırlanan İETT, hizmet kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarını 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan İETT, 7 kalite belgesini almaya hak kazandı.

İETT, kalite belgelerinin alımı ve belgelerin alınmasında emeği geçen çalışanlarına ödül töreni düzenledi. Kağıthane Garajı'nda yapılan coşkulu törene, İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Birim Müdürleri, SGS Denetleyici Firma Yetkilileri, Sendika ve Dernek Yöneticileri ile İETT çalışanları katıldı.

"İETT vizyonunu ve misyonunu 2023'e göre ayarladı"

Törende bir konuşma yapan İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, kamu kurumlarında görülmemiş bir belgelendirme çalışmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, İETT'nin Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarını 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak 7 kalite belgesini almaya hak kazandığını kaydetti. İETT'nin farklılaşmayı ortaya çıkarttığını ifade eden Dr. Baraçlı, İETT'nin vizyonunu ve misyonunu 2023'e göre ayarladığını, İstanbul'a hizmet ederken hizmet kalitesini uluslararası standartların üzerinde sunabilecek bir anlayışı hedeflediklerini söyledi.

YORUMLAR 1
  • Hazinoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    7 tane belge ne işe yarar?!. iett'nin toplu taşıma hizmetlerinin yarısını özel halk otobüsleri oluşturmaktadır. otobüs aş'nin de kurulmasıyla gittikçe artan bir şekilde toplu taşıma hizmetleri özel araçlarla yerine getirilmektedir. toplu taşıma hizmetlerinin önemli bir kısmını oluşturan özel halk otobüslerinde kalite kavramı oluşmadıkça iett ağzı ile kuş tutsa da yolcu için bunun bir anlamı olmayacak. iett'nin kendi kendine 7 tane belge aldım demesi ne işe yarar?
    Cevapla