Çevre düzenlemeye dair aradığınız herşey

Bahçenize bitki, saksı, oturma grubu, sulama sitemi, zemin kaplama ya da havuz mu arıyorsunuz? Peyzajın yeni buluşma ve kazanç noktası olan peyzajpazari.com yeni buluşma adresi oldu.

Çevre düzenlemeye dair aradığınız herşey
Çevre düzenlemeye dair aradığınız herşey
GİRİŞ 13.09.2012 16:33 GÜNCELLEME 13.09.2012 17:05

İnternetin hayatımızın vazgeçilmezi haline gelmesi ile e- ticaret sitelerinin varlığı arttı. Geçtiğimiz aylarda e- ticaret sitelerine bir yenisi daha eklendi. www.peyzajpazari.com adlı internet sitesi peyzaj sektörü üzerine bir elektronik buluşma adresi oldu.

Sitenin işleyişi ise oldukça basit; kullanıcı üyeliği ile başlayan süreç, ürünler için bir kaç basit adımdan oluşan ilan girişi yapılması üzerine kurulu, bu sayede kullanıcılar ilanlardan oluşan sanal dükkanlarında ürünlerini sergileyebiliyor ve toplu alım-satım işlemleri için teklif sistemlerinden faydalanabiliyorlar.

www.peyzajpazari.com Satış Pazarlama Müdürü Volkan Yurdakan oluşturdukları paylaşım portalı ile ilgili şunları söyledi; "www.peyzajpazari.com Nisan 2012 tarihinde faaliyete geçti, internet sitemiz için sektörde bir ilk diyebiliriz çünkü belirtmek gerekiyor ki bu alanda bu kadar kapsamlı, çevre düzenleme ile ilgili tüm kategorileri biraraya getiren ve sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan uygulamalara sahip bir site kurulmamıştı. Kapsamının ve kalitesininin incelenerek, faydalarının ise zamanla daha iyi anlaşılacağını düşünüyoruz. Amacımız; bu sektörde faaliyet gösteren üreticilerin ve alıcıların buluştuğu bir paylaşım ve kazanç ortamı görevi görmek."

Sitenin kapsamı ve hizmetleri sadece üretici ve alıcılar için hazırlanmış pazar alanı ile sınırlı değil; yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarlar ile ilgili bilgiler veren fuar takvimi, bitki bakım köşesi, içinde peyzaj sektörü ile ilgili tüm Türkiye firmalarının yer aldığı firma rehberi, yazıların, röportajların yer aldığı blogu, forumu ve buna benzer bir çok uygulama ve hizmete sahip olan site, Türkiye' nin her geçen gün gelişen sektörlerinden biri olan peyzaj sektöründe odak nokta olacak gibi görünüyor.

Nisan 2012'de yayın hayatına başlayan www.peyzajpazari.com, peyzaj sektöründe faaliyet gösteren üretici, alıcı, satıcı ve ilgililerini biraraya getirmeyi amaçlayan bir elektronik pazar yeri ve bir buluşma noktası.