Herkesi şaşırttı! Bakın taksimetre kaç TL yazıyor

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin bünyesine kattığı lüks taksi hizmet vermeye başladı. Havalimanındaki lüks araçlar normal taksilere göre iki kat tarifeyle çalışıyor.

Herkesi şaşırttı! Bakın taksimetre kaç TL yazıyor
Herkesi şaşırttı! Bakın taksimetre kaç TL yazıyor
GİRİŞ 10.01.2018 10:25 GÜNCELLEME 10.01.2018 11:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerli ve yabancı yolcuların hizmetine sunulan "Mercedes" marka lüks taksi, Yeşilköy'de bulunan kooperatif binası önünde tanıtıldı.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'daki yeni havalimanına araçlarıyla, şoförlerin vizyonu ve eğitimiyle çok iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi.

"Lüks taksilerin sayısı arttırılacak"

Can, lüks taksilerin sayılarını arttıracaklarını dile getirerek, "Biz bu araçları 60'a kadar çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda talep, istediğimizin ve umduğumuzun da üzerinde" dedi.

 

Havalimanındaki lüks araçların normal taksilere göre iki kat tarifeyle çalıştığını aktaran Can, söz konusu taksilerin açılışının 8 lira, kilometre başına bedelinin 5 lira ve indi-bindi ücretinin 20 lira olduğunu belirtti.

Can, uluslararası bazı firmaların korsan yollarla taşımacılık yaptığını söyleyerek, buradaki kazancı buradaki esnafa yönlendirmek istediklerini kaydetti.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Can, lüks taksinin yaklaşık 200 bin liraya mal olduğunu, aracın iç tasarımında gerekli konfor ve donanıma sahip bulunduğu bildirdi.

Kooperatif, daha önce de özel tasarlanan, 8 1 yolcu taşıma kapasitesine sahip iki minibüs taksiyi hizmete sunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • heutsa 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes lüks mal satınca ürün fiyatları iki katına mı çıkacak, o zaman şöför üniversite muzunu , akaryakıtı da uçak benzini olsun , araç dizel olmasın sessiz olsun, ne güzel dünya
    Cevapla
  • trturk 6 yıl önce Şikayet Et
    Gec bile kaldiniz! Turkiye'nin imaji icin gerekli ibir adim
    Cevapla