MOSFED’de ikinci dönem başladı

MOSFED Başkanı ikinci kez Ahmet Güleç seçildi

MOSFED’de ikinci dönem başladı
MOSFED’de ikinci dönem başladı
GİRİŞ 11.12.2017 17:26 GÜNCELLEME 11.12.2017 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED)’nun II. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda oy birliği ile Ahmet Güleç,  ikinci kez MOSFED Başkanı olarak seçildi.

9 Aralık 2017-Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSFED’in 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleşen II. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda yeni dönem başkan seçimi yapıldı. Seçimde oyların tamamını alan ilk dönem başkanı Ahmet Güleç, ikinci dönemde de görevine devam edecek.

Ahmet Güleç II. Dönem MOSFED Başkanı unvanıyla yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi; “Türk mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSFED’in ikinci kez başkanlığına layık görüldüğüm için tüm oy veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan önceki dönemde de olduğu gibi yeni dönemde de Türk mobilyasının bir dünya markası olması için çalışmaya devam edeceğiz. Türk mobilya sektörü ile dünyada yönetilebilir bir projeye imza atmak istiyoruz. Tüm mobilya sanayicilerini dünya fuarlarına katılmayı davet ediyorum. Dünya pazarından pay alabilmek için bu fuarlarda kendimizi göstermemiz gerekiyor. Her ülkenin bir hikâyesi var. Bugün çikolata denince akla Belçika geliyorsa, mobilya denince de Türkiye’nin akla gelmesi bizim elimizde. Sektörümüz için yapacak çok işimiz var. Bir olursak, el ele verirsek dünya pazarından pay alabilir, Türk markasını ileri seviyelere taşıyabiliriz. Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir İktisat Kongresi’nde vurguladığı şu veciz sözlere dikkatinizi çekmek istiyorum; ‘Hususî menfaat, ekseriya, umumî menfaatle, tezat halinde bulunur. Nihayet fertler bazı büyük müşterek menfaatleri tatmine muktedir olamazlar’. Gerçekten de müşterek menfaatlere ulaşmak için zaman zaman bireysel menfaatlerden feragat etmek gerekmektedir. Önce ülkemiz, sonra sorumlu olduğumuz sektörümüz diyoruz. Yeni dönem hepimiz için hayırlı olsun.”

YORUMLAR 1
  • Mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    MOSFED yazınca, bende yarıiletken sektöründe yeni bir gelişme sanmıştım.( MOSFED; bir transistör çeşidi)
    Cevapla