Bakanlıktan flaş karar! Artık kesilmesi yasak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, ''Düve kesimine yasak getirdik, kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyecek'' dedi.

Bakanlıktan flaş karar! Artık kesilmesi yasak
Bakanlıktan flaş karar! Artık kesilmesi yasak
GİRİŞ 05.07.2017 11:52 GÜNCELLEME 05.07.2017 14:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TRT Haber'de yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda dişi hayvan kesimini yasakladıklarını belirtti.

Çelik, "Kurban Bayramı'nda dişi hayvan kesimini yasakladık. Kurban pazarına girmemesi için çok sıkı denetim yapacağız. Pazara gelişini engelleyeceğiz" dedi.

Faruk Çelik, Vatandaşlar açıklamalarımızı dikkate alsın istiyoruz. Bu milli bir meseledir. Keserek çözemeyiz, hayvan varlığımızı arttırmalıyız vurgusunu yaptı.

Milliyet

YORUMLAR 18
  • Kurban Kesmeyelim 6 yıl önce Şikayet Et
    Olsun Bitsin. Çözüm bumu yani ??? Böyle ülke yönetmeye ne var ohhh yani :)
    Cevapla
  • OSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım günaydın. Ben vatandaş olarak yıllardır bunu söylerim. Hatta satıcılara kızarım niye inekleri satıyorsunuz diye. Babamda Kurban olarak özellikle tosun alır. Geç olsada böyle karar almanıza çok sevindim.
    Cevapla
  • karakuş 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan itat etgetirmek çözüm değil nüfüs artıyor küçük hayvan işletme ve üretene destekleyin hal yasasıylanda 40 ve 50 dekar çifçilik yaparak geçimini sağlayanlar ekip dikemez durumda yakın zamanda sebze meyveyi ital edeçek duruma geleceksiniz küçük üretici 200 ve 300 kg ürettiğini pazarda halde satamayor getirmiş olduğunuz hal yasasıyla ziraat odaları çözüm bulmayor aydat toplamadan başka bir işyapmayor şemşi bayraktara duyurulur,
    Cevapla
  • Cavit 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarım Bakanlığı derhal domuz etini kasaplık hayvan kategorisinden çıkarmalıdır. Türkiye'de 5 milyon ton domuz eti üretimi yapılıyor. Müslüman olan bir ülkede böyle birşey olamaz. İsrail domuz eti satana 16 yıl hapis cezası veriyor.
    Cevapla
  • VATANSEVER 6 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalmış bir karar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle