İki şirket el birliği yaptı: Yeni ortaklık doğdu!

Soler & Palau Ventilation Group ve AFS Boru Sanayi A.Ş, Türkiye’deki yeni ortaklığımızın doğuşunu bir basın açıklamasıyla duyurdu.

İki şirket el birliği yaptı: Yeni ortaklık doğdu!
İki şirket el birliği yaptı: Yeni ortaklık doğdu!
GİRİŞ 03.05.2016 13:18 GÜNCELLEME 03.05.2016 14:14

Soler & Palau Ventilation Group; evsel, ticari ve endüstriyel havalandırma konularında global ölçekte öncü bir firmadır. Tüm dünyaya yayılmış 22 üretim tesisi, 30 iştiraki ve 60’tan fazla distribütörüyle, daha yüksek enerji verimliliğine sahip havalandırma sistemlerine giden yolu inşa etmektedir.

AFS Boru Sanayi A.Ş ise, Avrupa'da üretim tesisi olan ve 60'tan fazla ülkeye ihracat yapan bir firma olarak, flexible hava kanalları ve ekipmanlarının üretimi ve satışında, Türkiye ile birlikte başta Avrupa olmak üzere pek çok uluslararası pazarda lider konumdadır.

S&P AFS Havalandırma Sistemleri A.Ş. (S&P Türkiye); bir ortak girişim firması olarak S&P’nin sektördeki öncü konumunu güçlendirmeye ve Türkiye’deki pazar payını artırmaya odaklanarak, Türkiye genelinde S&P ürün ve hizmetlerinin pazarlamasını üstlenecek, aynı zamanda AFS ürünlerinin distribütörü haline gelecektir.

Konu ile ilgili açıklama yapan S&P AFS Havalandırma Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Zahid Poyraz, S&P Türkiye olarak 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında ISK-Sodex İstanbul 2016 fuarında olacaklarını da duyurdu.