Vestel 81 milyon TL zarar açıkladı

Kurdaki artış nedeniyle Vestel Elektronik ilk 9 aylık dönemde 81 milyon TL zarar açıkladı.

Vestel 81 milyon TL zarar açıkladı
Vestel 81 milyon TL zarar açıkladı
GİRİŞ 22.10.2015 12:03 GÜNCELLEME 22.10.2015 12:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Vestel Elektronik'in 2015 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı 81 milyon TL oldu. Şirket, geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise 78,608,000 TL kar açıklamıştı.

Şirket üçüncü çeyrekte 476 milyon TL finansman gideri açıkladı. Finansman giderlerinin 223 milyonu kambiyo zararlarından meydana geldi. Şirket geçtiğimiz yılın aynı döneminde 196 milyon TL finansman gideri, 77 milyon TL kambiyo zararı açıklamıştı.

YORUMLAR 8
  • corumlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Vestel cok dandik tv kimse kusura bkmasin. Samsung lg vs harika
    Cevapla
  • Demokrat 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan telefonu kullanip Alman arabasina binenler, issiz kaldiklarinda da lutfen ALman veya Amerikan is bulma kurumuna muracaat etsinler.
    Cevapla
  • ahmeteminn 8 yıl önce Şikayet Et
    zorlu ailesi yahudi gelin aldıktan sonra zarar acıklıyor :D
    Cevapla
  • fahreddin taşkıran 8 yıl önce Şikayet Et
    Her doğru her yerde söylenmez.Adına doğrucu takmakla her söylenen doğru olmaz.Doğru, hak namına millet menfeatine çalışmakla olur.Doğrucu olduğunu zannedip yanlış cereyanlara dahil olmak şahsi ve vatani zararları doğurur.İstikamet, ümmetin çoğunluğu ne derse nereye giderse odur.Doğru olan milli ve yerli olanı imkan dahilinde şiddetle desteklemektir. Kendini doğrucu zannedip nereye hizmet ettiğini bimeyenlerin kulakları çıngır çıngır çınlasın...İSTİKBAL islamın ve milletimizindir.
    Cevapla
  • Vestele devam 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk malına vestele devam aynı tvyi adamlar daha ucuza verip iş yerlerinde kamu kurumlarında vestele kullanılsın yabancı markalar görmek istemiyoruz kamu dairelerinde en azından görünce çok üzülüyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle