Hızlı Tren işçilerinden teröre büyük tepki

Artan terör olaylarına Hızlı Tren işçilerinden de tepki geldi. Hızlı Tren şantiyesindeki işçiler 50 araçlık konvoyla teröre "hayır" dedi

Hızlı Tren işçilerinden teröre büyük tepki
Hızlı Tren işçilerinden teröre büyük tepki
GİRİŞ 14.09.2015 09:48 GÜNCELLEME 14.09.2015 11:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yozgat’ta teröre karşı gerçekleştirilen eylemlere özellikle farklı noktalarda şantiyeleri bulunan inşaat firmaları da destek oluyor. Hızlı Tren şantiyesi bulunan Özkar İnşaat Firması, yaklaşık 250 işçisi ile birlikte terörü protesto mitinglerinde yer aldı.

Akdağmadeni’nde bulunan hızlı tren şantiyesini işleten Özkar İnşaat, teröre tepki mitinglerine destek verdi. Firmanın ortaya koyduğu destek, Akdağmadeni halkı tarafından da memnuniyetle karşılanırken, açılan dev Türk bayrağı göz doldurdu. 

Akdağmadeni’nde geniş bir katılımla gerçekleşen teröre tepki mitingi öncesinde Özkar İnşaat tarafından tüm şehitlerin manevi dünyalarına hediye edilmek üzere mevlidi şerif okutuldu. Okunan mevlidi şerifin ardından şantiyede görevli yaklaşık 250 işçi, 50 araçlık konvoyla Akdağmadeni’ndeki mitinge katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile terörü protesto eden işçiler, ilçe halkından da alkış aldı. 

YORUMLAR 1
  • 66 AKDAGMADENİ 8 yıl önce Şikayet Et
    işte benim ilçem memeleketim..
    Cevapla