Onların gözü de 3. havalimanında

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanına göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" dedi.

Onların gözü de 3. havalimanında
Onların gözü de 3. havalimanında
GİRİŞ 11.06.2015 11:28 GÜNCELLEME 11.06.2015 11:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alman Havayolu şirketi Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türkiye pazarının büyük potansiyel taşıdığıni ifade eden Stefan Löcherbach, “Bu pazardan yeterince faydalanmak ve değerlendirmek istiyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra yaz sezonunda operasyonlarımıza Bodrum ve Antalya'yı da dahil ediyoruz" dedi.

Lufthansa uçaklardaki yenilikler hakkında bilgiler paylaşan Löcherbach "Türk yolcuların memnun kalacaklarına inanıyoruz. Yıl sonuna kadar tüm uçaklarımızda first class, business class ve Premium ekonomi sınıflarımız hazır hale gelecek” diye konuştu.

3. İSTANBUL HAVALİMANI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Löcherbach, İstanbul'a yapılan 3. havalimanı'nın Lufthansa için son derece önemli olduğunun söyledi. Löcherbach, “Türk yolcuları G. Amerika ve Panama'ya bağlamak istiyoruz ancak mevcut durumda büyümek için imkan kalmadı. Slot alamıyoruz. Bu nedenle 3. Havalimanı bizim için büyük önem arz ediyor. Çünkü bu havalimanıyla birlikte büyüme imkanı bulacağız” şeklinde konuştu.

HER GÜN 1 MİLYON AVRO YATIRIM

Lufthansa'nın Avrupalı bir havayolu olarak 5 yıldıza ulaşmak için ciddi yatırımları olduğunu ifade eden Löcherbach, “Avrupalı bir şirket olarak dünyada 5 yıldızlı şirket olmayı arzu ediyoruz. Bunun için de çok önemli adımlar atıyoruz ve her gün 1 milyon Euro yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

PİLOTLARIN GREVİ SORUNU

Son zamanlarda pilotlarının yaptığı grevlerle gündeme gelen Lufthansa'nın pilotlarla görüşmelere başladığını belirten Löcherbach, “Tüm açık noktaları ele aldık ve kapatmak için görüşmelerimiz sürüyor” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 4
  • salla 8 yıl önce Şikayet Et
    paranın kokusunu alan geliyor. tüm dünya anladı da, bizim sivri zekalı muhalefet ve yancıları anlamadı.. pes yani.
    Cevapla
  • türk ata 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman kendi ucagini kendin yap
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    hava hans'la asla ucmam. birincisi hep grev yapiyorlar. yani güvenilir degil. ikinciside bundan iki yil önce binmistim. cok kalitesiz ve eski ucaklari var. hosteslerde Türklere karsi soguk davraniyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz gelmeyin lan buraya
    Cevapla