Coca-Cola'nın programı birinci seçildi

Coca-Cola'nın iLead2020 programı TEGEP'de birinci seçildi.

Coca-Cola'nın programı birinci seçildi
Coca-Cola'nın programı birinci seçildi
GİRİŞ 10.06.2015 12:13 GÜNCELLEME 10.06.2015 12:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Coca-Cola İçecek'in 2020 büyüme vizyonu çerçevesinde geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla oluşturduğu iLead2020 programı, Türkiye Eğitim Gelişim Platformu'nda (TEGEP) "En İyi Liderlik Programı" kategorisinde birinci oldu.

Coca Cola İçecek açıklamasına göre, Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan'da 10 ülkede 23 fabrika ve 11 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek'in 2020 vizyonuyla bağlantılı olarak, liderlerin içindeki potansiyeli ve bağlılığı güçlendirmek, iş bilgisini artırmak ve geleceğe liderlik etmek üzerine oluşturulan iLead2020 programı, TEGEP tarafından "En İyi Liderlik Programı" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Program, 2014 yılında dünyanın en iyi kurumlarının ödüllendirildiği CUBIC Awards tarafından "Yılın Öğrenme Lideri", 2015 yılında ise 1944'den beri yetenek gelişiminde dünyanın en güçlü otorite kabul ettiği American Talent Development (ATD) tarafından "Uygulamada Mükemmellik" ödüllerini almıştı.

14'ü aşkın öğrenme metodolojisini içeren program, her bir katılımcının öğrenme tercihleri göz önünde bulundurularak tasarlandı. Türkiye'nin önde gelen CEO ve akademisyenlerin konuk olduğu program, 10 ülkeden 4 ayrı dilde 250'yi aşkın liderin katılımıyla bu zamana kadar Türkiye, Dubai, Kazakistan ve Ürdün'de düzenlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coca-Cola İçecek Grup İnsan Kaynakları Direktörü Rengin Onay, aldıkları ödüllerin göstergesi olarak iLead2020 programı ile doğru yolda ilerlediklerini belirterek, "2020 ve ötesi için büyüme vizyonu çerçevesinde geleceğimizin lider, yetenek ve yetkinlik yatırımında olduğunu biliyoruz.Bu fikirden yola çıkarak ortak liderlik kültürü oluşturmayı hedefledik ve liderlik yetkinliklerimizi odak alan iLead2020 programını geliştirdik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • aly 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ? boykot? ramazanda girmesin? haber? reklam?...........
    Cevapla
  • Vay Be 8 yıl önce Şikayet Et
    Vah ki ne vah. Eski Türkiye geri mi gelecek şimdi? Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla