140 bin taşeron işçiye kadro müjdesi

Sağlık Bakanı, 140 bin civarında taşeron işçinin kadroya alınması için seçim sonrası çalışma yapacaklarını kaydetti.

140 bin taşeron işçiye kadro müjdesi
140 bin taşeron işçiye kadro müjdesi
GİRİŞ 27.05.2015 14:45 GÜNCELLEME 27.05.2015 14:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı, sağlık alanında 140 bin civarında taşeron işçiyi istihdam edildiğini ve kadroya alınması için seçim sonrası çalışma yapacaklarını kaydetti.
 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bünyesinde en fazla taşeron işçi bulunduran kurum olarak taşeron sorununun birinci öncelikleri olacağını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, bakanlık olarak 140 bin civarında taşeron işçileri bulunduğunu, seçimlerden sonra, asli işi yapan bu taşeron işçilere kadro verileceğini, diğerlerine ise iş güvencesi sağlanacağını açıkladı. Müezzinoğlu, “Asli işi yapan taşeron işçileri kadrolu hale getireceğiz. Diğer işçilerimize ise '9-10 ay çalıştırdım hadi sana teşekkürler' denilmesinin önüne geçip iş güvencesi getireceğiz” dedi. 24 saat hizmet veren grupta yer alan sağlık çalışanlarının yıpranma payında ve özlük hakları konusunda da çalışma yaptıklarını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, Maliye Bakanlığı ile yapılan çalışmaların seçim sonrasında tamamlanacağını belirtti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 2
  • İşsizler 8 yıl önce Şikayet Et
    KPSS sınavına giren 3,5 milyon torpili olmayan insanımız düşünüldüğünde; büyük bir çoğunluğu objektif olmayan yöntemlerle kamuya alınmış taşeron firma personeline beleşe kadro verilmesi adaletsizliğin daniskası olur.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    belediyede asil işi yapan taşeronlar kadro bekliyoruz
    Cevapla