Garanti Bankası kredi kampanyasını uzattı

Garanti Bankası, kadın girişimcilere özel sunduğu düşük faizli kredi kampanyasını yoğun talep üzerine 30 Haziran'a kadar uzattı.

Garanti Bankası kredi kampanyasını uzattı
Garanti Bankası kredi kampanyasını uzattı
GİRİŞ 17.04.2015 11:01 GÜNCELLEME 17.04.2015 13:52

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti Bankası KGF desteğiyle kadın girişimcilere özel sunduğu düşük faizli kredi kampanyasını yoğun talep üzerine 30 Haziran'a kadar uzattı. 9 Mart'ta başlayan kampanyanın koşulları değiştirilerek, kredi limiti 250 bin liraya çıkarıldı.

Kredinin 250 lira dosya masrafı ve yüzde 0,99 faizle sunulduğu kampanyada müşteriler 12-60 ay vade ile faydalanabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen kadın girişimciler, Garanti şubelerinden başvuruda bulunabiliyor, ayrıca "www.garanti.com.tr" adresinden bilgi alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, Garanti olarak 2006'dan bu yana girişimci kadınları destekleme misyonlarını sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kadınların iş hayatında aktif varlığının ülke ekonomisi ve toplumsal refah için yarattığı somut değerin farkındalığıyla, eğitim ve cesaretlendirme çalışmalarımızın yanı sıra finansal açıdan da destek veriyoruz. Kadın girişimciler için hazırladığımız ve mart ayında duyurduğumuz son kredi kampanyasına gelen yoğun talep, yıllardır kadın girişimciliğine verdiğimiz desteğin bir göstergesi diye düşünüyoruz. Bu doğrultuda kampanyanın süresini 30 Haziran'a kadar uzatmaya ve koşullarını değiştirmeye karar verdik. KGF ile imzaladığımız anlaşma sayesinde, teminat sıkıntısı çeken kadın girişimcilerimizin finansmana ulaşmasını kolaylaştırıyoruz. Garanti Bankası olarak bu alandaki desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz."

KAYNAK: AA