Çemensiz ve sarımsaksız sucuk geliştirdi

Şahin Sucukları, nefis Kayseri sucuğunun lezzetinden ödün vermeden “çemensiz-sarımsaksız sucuk” geliştirdi.

Çemensiz ve sarımsaksız sucuk geliştirdi
Çemensiz ve sarımsaksız sucuk geliştirdi
GİRİŞ 16.04.2015 11:58 GÜNCELLEME 16.04.2015 11:58

Müşterilerinin sucuk keyfini doyasıya yaşayabilmelerini sağlayabilmek için araştırma-geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarını aralıksız sürdüren Şahin Sucuk, “kokmayan sarımsaksız sucuk” ile Türkiye’de bir ilke de imza atmış oldu.

Müşterilerine en sağlıklı ve lezzetli ürünleri sunabilmek amacıyla ürün gamını her geçen gün daha da genişleten Türk et sektörünün en önemli markalarından Şahin Sucukları’nın piyasaya yeni çıkardığı “Çemen ve Sarımsak Kokusuz Sucuk” raflardaki yerini alır almaz tüketicilerin ilgi odağı oldu.

Şahin’in yeni kokmayan sucuğu, özellikle çalışanlar, öğrenciler, evde kokudan rahatsız olan hamilelerin büyük beğenisini topladı. “Korkmuyorum, Seviyorum, Yiyorum, Kokmuyorum…” sloganıyla yola çıkan ürün raflarda yerini aldığı günden bu yana tüketicisinden tam not aldı.

Kısa sürede, çalışan kesim ve öğrencilerin gözdesi olan Şahin “Çemen Sarımsak Kokusuz Sucuk”,  haftanın her günü, günün her saatinde geleneksel Şahin lezzetini sucukseverler ile buluşturuyor.

Şahin’in yenilikleri arasında bulunan “Acısız Sucuk” da çocuklar, acı sevmeyenler ve mide problemi yaşayanlar tarafından özellikle tercih edilirken,  Sarımsaksız Çemensiz Kokmayan Sucuk da, her zaman sucuk keyfini yaşamak isteyenlerden en az onun kadar büyük ilgi gördü.

Müşterilerinin damak tadına ve ihtiyaçlarına verdiği önem ile Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vererek geliştirdiği yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunun Şahin Sucukları, diğer yandan da düzenlediği hediye kampanyaları ile de, tüketiciler ile kurduğu yakın ilişkisini sürdürüyor.