Pegasus'dan duygulandıran sürpriz!

Pegasus yeni uçağını resim yarışmasının birincisi Ada Eminağaoğlu’nun çizdiği ‘hayalindeki tatil” temalı resim ile giydirildi.

Pegasus'dan duygulandıran sürpriz!
Pegasus'dan duygulandıran sürpriz!
GİRİŞ 02.04.2015 14:44 GÜNCELLEME 02.04.2015 14:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul’a sadece plaket almaya geldiğini bilen Ada’nın, üzeri çizdiği resimle boyanmış uçak ile karşılaştığı sürpriz an, duygusal görüntülere sahne oldu.

Pegasus Hava Yolları, filosuna yeni katılan uçaklara Aile Bireylerinin son doğan kız çocuklarının ismini verme geleneğini 2011 yılından beri Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyası ile misafirleriyle paylaşıyor. Bu yıl kampanyanın içeriği, ‘seyahat, hayatı dolu dolu yaşamaktır’ iç görüsünden hareketle tatil dönemlerini, sınırsız hayal gücüne sahip olan çocukların en güzel şekilde anlatacağına inanarak eklenen “hayalindeki tatil” temalı resim yarışması ile zenginleştirildi. Pegasus’un filosuna katılan Boeing 737-800 model yeni uçağı, resim yarışmasının birincisi 9 yaşındaki İzmirli Ada Eminağaoğlu’nun çizdiği “hayalindeki tatil” temalı resim ile giydirildi ve ismini de Ada’dan aldı.

Pegasus, plaket vermek üzere davet ettiği Ada’ya beklemediği bir sürpriz yaparak O’nu çizdiği hayalindeki tatil resmiyle boyanmış uçak ile buluşturdu ve bu çok özel buluşmayı duygusal bir video aracılığıyla misafirleriyle paylaştı.

“Pegasus, hayalleri gökyüzüne taşımaya devam edecek”

Yönetmenliğini Ali Demirel’in yaptığı Autonomy imzalı videoda, Pegasus’un Ada Eminağaoğlu’na hazırladığı sürprize ve üzerinde Ada’nın çizdiği resim yer alan dev uçakla karşılaşma anına yer veriliyor.

Video, kendisine hazırlanan sürprizden habersiz bir şekilde birincilik plaketini almak üzere İstanbul’a gelecek olan Ada’nın, İzmir’deki evinde hazırlanması ile başlıyor. Ada’nın kendi odasında gerçekleştirilen çekimde Ada’nın ve ikiz kız kardeşinin çizdikleri resimler dikkat çekiyor. Videoda ailesi ile havaalanına gidişi ve uçaktaki yolculuk görüntülerinin ardından Ada’nın uçak hangarına giriş anı görülüyor. Ada’nın annesi ile birlikte sahneye çıkıp plaketini aldığı sırada, videoda yer alan dış sesin Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’ya ait olduğu anlaşılıyor. Videoya renk katan detaylardan biri de sürpriz bir şekilde videoya dahil olan Ali Sabancı’nın ilk kez bir Pegasus filminde seslendirme yapmış olması.

Videonun en büyük özelliklerinden bir diğeri ise Ada’nın plaketini alacağı andan sonra neler olacağını hiç bilmiyor olması.  “Maketin dışında sana ufak bir sürprizimiz daha var” diyen Ali Sabancı’nın arkasında yer alan dev perdenin açılması ile Ada, unutamayacağı bir sürpriz ile karşılaşıyor. Karşısında çizdiği ‘hayalindeki tatil’ resmi ile giydirilmiş kocaman bir uçak gören minik Ada’nın mutluluğu ve heyecanı yüzüne yansıyor.

YORUMLAR 2
  • apehell 9 yıl önce Şikayet Et
    ali sabancı büyük adamsın... bu ne güzel hareket... Allah'ta seni sevindirsin tüm çocukların resimlerini hayallerini çizecek kadar çok uçağın olsun
    Cevapla
  • Doğrucu Vatandaş. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür jestler ve teşvikler çocukları geleceğe hazırlar, başarılarının artmasını sağlar. Ayrıca o uçağın kullanıcılarına da fayda sağlar. Dilerim tüm şirketler böyle jestlerle çocuklarımızı cesaretlendirir.
    Cevapla