Motorinden sonra benzine de indirim

Kurşunsuz benzin fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere indirim yapıldı . Dün de motorine 11 kuruşluk indirim gelmişti.

Motorinden sonra benzine de indirim
Motorinden sonra benzine de indirim
GİRİŞ 18.03.2015 15:21 GÜNCELLEME 18.03.2015 15:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kurşunsuz benzin fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere 9 kuruş indirim yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 19 Şubat 2015'te aldığı tavan fiyatı kararı çerçevesince 19 Mart'tan itibaren il bazında uygulanacak kurşunsuz benzin tavan fiyatlarını açıkladı.

Kurşunsuz benzinin litre tavan fiyatı, yarından itibaren İstanbul'da 4,45 TL'den 4,36 TL'ye çekildi.Kurşunsuz benzin fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere indirim yapıldı . Dün de motorine 11 kuruşluk indirim gelmişti.

YORUMLAR 18
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu daha ne istiyorsunuz. Benzini 7,5 mazotu 5 LPGyi 3,5 TLden almıyorsunuz bir de şikayet ediyorsunuz. Bak indirdiler işte fiyatları... :-))
    Cevapla
  • ALPARSLAN 9 yıl önce Şikayet Et
    iflah olmaz erdoğan düşmanlığı hala bıktırmadı mı indirseler başka bahane, çıkarsalar başka bahane, ne yapsalar yaranamıyor. 48 yaşındayım ben 3 yıl önce aldığım lpg'den daha düşük fiyatla aldığımı hatırlamıyorum. Araç sayısı 20 milyon yaklaşmış,
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi oldu mu bu indirim, seçim arefesinde. Malum medya ve okyanus medyası ne güzel akşam sabah durmadan kriz çığırtkanlığı yaparken. Herkesin bir planı var, Hz. Allahın da bir planı var. Ey hainler sizin planınız şaşar ama Hz. Allahın planı asla şaşmaz, bunu böyle bilin.
    Cevapla
  • Birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen Osmanlı torunu değilsin. Oğuzların torunusun. Osmanlı torunu nedemek yahu ? Osmanlı'dan öncesi nedir? tarih bilmezliğin dışa vurumudur bu. Osmanlı ile ilgili bir soru sorsalar aval aval bakar, kem küm edersin.
    Cevapla
  • Burhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadas o kadar fiyatlar geriledi.5 lira dan 4.45 ancak indirler.soyuyorlar milleti resmen
    Cevapla
  • ttfvol 9 yıl önce Şikayet Et
    sabah kahvaltı bile yapmadan hemen depoyu fulleyeyim :)))
    Cevapla
  • izzet 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu oyunları çok gördük ham petrol fiyatı 115 dolardan bu gün ortalama 50 dolar civarında hani nerede aynı orandaki indiriminiz sizi uyanıklar sizi .dolar ve petrol yüzde kaç arttı veya eksildi aradaki makas farkı nedir biliyoruz ve bu oyunlara katılmıyoruz .kendiniz çalın ve oynayın .zaten bu yorumda yayınlanmaz ne hikmettense yani ilaki öveceksin .
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    memedo kardeş bunlarda bu hastalık haline geldi. benzin 2 lira olsun bu seferde niye ucuzluyor devlet nasıl yönetilecek diye bahane uydururlar. Aynı şehit cenazelerinde camilerin önünde hükümet istifa diye bağırıp, şimdi de niye cenaze gelmiyor diye bağırdıkları gibi
    Cevapla
  • izzetciğime 9 yıl önce Şikayet Et
    Vah izzetciğim vah. Şu at gözlüklerini çıkarda öyle bak. Yorumların yarısından çoğu muhalefet. Bak canım kardeşim senin dediğin 115 dolarken varili, doların fiyatı 2 lira bandındaydı şimdi dolar 2.60 bandında. Tamam benzin ülkemizde cidden çok yüksek ama orada sabit bir vergi var. Bu devlet başka türlü yönetilmez. Vergi olmadan biziim ülkemizde olmaaazzz.
    Cevapla
  • memedo 9 yıl önce Şikayet Et
    petrol 25 dolardan 110 dolara çıkınca hükümet mecburen benzine zam yaptığında hükümete demediğinizi bırakmamıştınız.. hiç kimse demiyordu" petrol fiyatları 25 dolardan 110 dolra çıktı da zam yapıldı" diye bütün suçu hükümete atıyordunuz ..şimdi de "ham petrol fiyatı düştü bejnzin fiyatlarıda insin "diye söylenip duruyorsunuz bu açık bir iki yüzlü davranıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle