Fuarda en büyük ilgi AFS'ye oldu

AFS, Endüstriyel Hortum ve Endüstriyel Flexible hava kanallarıyla WIN Fuarı’nda göz doldurdu

Fuarda en büyük ilgi AFS'ye oldu
Fuarda en büyük ilgi AFS'ye oldu
GİRİŞ 06.03.2015 09:19 GÜNCELLEME 06.03.2015 09:19

AFS Boru Sanayi A.Ş, 12-15 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen WIN Metal Working’de endüstriyel hortum ve endüstriyel flexible hava kanalı markası Simfleks ürün yelpazesi ile ziyaretçilerinden ilgi topladı.

AFS’nin Simfleks markalı endüstriyel hortumları ve endüstriyel flexible hava kanalları talaş, duman, gaz ve benzeri atıkların aktarımında kullanılıyor. Simfleks endüstriyel hortumların aşınmaya ve kimyasallara dirençli oluşuyla rakiplerinden ayrıştığını belirten AFS Boru Sanayi A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Bahadırhan Tari, “Simfleks markamız ile metal işleme, kaynak vb. farklı sektörlere de hitap edebiliyor, ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda üretim ve ar-ge çalışmaları gerçekleştiriyor, ardından ürünlerimizi pazara sunuyor, WIN vb. fuarlarda hedef kitlemizle biraraya gelme imkânı buluyoruz.” dedi.  



Simfleks endüstriyel hortumların esnek ve sızdırmaz yapısı ile kullanım kolaylığı sağladığına değinen Tari, “Ürünlerimizi müşterilerimize hiçbir kargo ücreti ödetmeksizin, adrese teslim ayrıcalığı ile stoklarımızdan sunuyoruz. Çevre dostu termoplastik polyester poliüretan, PVC ve yanmaz silikon malzemelerden değişik çap ve boylarda üretilen endüstriyel hortumlarımızı ve endüstriyel flexible hava kanallarımızı, gerçekleştirdiğimiz Ür-ge ve Ar-ge çalışmaları doğrultusunda hizmet ve kalitede en iyisini hedefleyerek üretiyoruz.” şeklinde konuştu.

Simfleks ürün yelpazesinin endüstriyel hortum ve endüstriyel flexible hava kanalı olarak iki seride toplandığını dile getiren Tari,  en zor şartlarda dahi aşınmaya dayanıklı hortumların ağaç ve metal sanayi başta olmak üzere birçok endüstriyel uygulama için pratik çözümler sunarak, hizmet verdiğini vurguladı.

Yüksek çekme dayanımı gerektiren alanlarda Simfleks endüstriyel hortumların rahatlıkla kullanılabildiğini belirten Tari,  delinmeye ve kimyasallara karşı dirençli olmalarının yanında vakum ve üflemede yüksek basınç dayanımına sahip olduklarını dile getirdi.
Simfleks endüstriyel hortumların en önemli kimyasal avantajlarının yağ ve gres yağı direnci, mikrobiyolojik dayanım, hidroliz dayanımı, ozon direnci, oksidasyon dayanımı, non-polar solvent dayanımı, ek katkılar ile UV direnci ve yanmazlık sağlanabilmesi olduğunu anlatan Tari, Almanya DIN4102-1 standardına göre yapılan testler sonucunda kolay alev almayan statüsüyle B1 sınıfı sertifikaya sahip olduklarının altını çizdi.

Üretildikleri kumaşın çeşidine göre Simfleks endüstriyel flexible hava kanallarının farklı sıcaklık dayanımlarına sahip olduğunu söyleyen Tari;  ezilme, çekme, delinme, sürtünme gibi en zor şartlara dayanıklı ve uzun ömürlü endüstriyel flexible hava kanallarının hareketli uygulamalarda, aşınmaya karşı avantaj sağlayan galvaniz klipsle artırılmış dayanım özelliğine sahip olduğunun altını çizdi. Galvaniz klipsin endüstriyel flexible hava kanalına çok yüksek pozitif ve negatif basınçta çalışabilme yeteneği kazandırdığına işaret eden Tari, klipsli endüstriyel flexible hava kanallarının herhangi bir yapıştırıcı kullanmadan kesintisiz olarak üretilebildiğini vurguladı.

Simfleks endüstriyel hortumların yüzde 100 polyester poliüretan malzemeden, yüksek gerilimli helezon bakır kaplı çelik tel takviyesi ile üretildiğini söyleyen Tari,  endüstriyel hortumların ağaç işleme, metal işleme, kaynak ve yüzey temizleme gibi birçok endüstride sağladığı avantajlarla tercih edildiğini dile getirdi.

Simfleks’in endüstriyel uygulamalarda katı, sıvı, gaz haldeki malzemelerin aktarımına uygun olarak tasarlandığını belirten Tari,  “Esnek ve sızdırmaz yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan endüstriyel hortumlarımız ve endüstriyel flexible hava kanallarımız ile tüm endüstriyel uygulamalar için profesyonel bir tercih olarak biliniyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında Simfleks endüstriyel hortum ve endüstriyel flexible hava kanalı denildiğinde akla gelen ilk isim olma vizyonu ile ilerliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

29 bini aşkın profesyonelin ziyaret ettiği, 16 bin 602 metrekare net alanda gerçekleşen fuara ilişkin bir değerlendirme yapan Tari, “Her yıl Simfleks markalı endüstriyel hortumlarımız ve endüstriyel flexible hava kanallarımız ile fuara katılıyoruz. Yeniliklere açığız, trendleri takip ediyoruz. Yeni ürün grupları ve yeni pazarlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.