Telefon santral hizmetlerinde yeni dönem başlıyor

Son yıllarda ülkemizde hızla gelişen bulut santral hizmeti yeni bir sektör haline geldi.

Telefon santral hizmetlerinde yeni dönem başlıyor
Telefon santral hizmetlerinde yeni dönem başlıyor
GİRİŞ 27.01.2015 09:27 GÜNCELLEME 27.01.2015 09:27

Fiziki santrallerin tahtına aday bulut santral hizmetleri düşük yatırım maliyeti, geniş sistem özellikleri, kullanım kolaylığı sayesinde hizmet alan şirketlerin, işletmelerin santral ihtiyaçlarında yeni bir dönem başladı.

Jettel Telekomünikasyon, bulut santral hizmetlerinde ülkemizde ilk defa yeni bir uygulamaya başlıyor. Jettel, 'Altyapı bizden, markanız ile satışa başlamak sizden' sloganı ile tüm girişimcilere sektörde yatırım yapmadan hizmet üretebilme fırsatı sunuyor. 

Jettel Genel Müdürü Murat Uluca, bulut santral hizmetlerinin yanı sıra şirketin diğer hizmetleri ve hakkında şöyle devam etti. Şirketimiz ‘telekonomik çözümler’ sloganı ile faaliyetlerine yaklaşık dört yıl önce başladı. Kuruluş öncesi iki yılı aşkın süren kapsamlı bir ekip çalışması sonucu müşterilerine verdiği tüm hizmet alt yapısını oluşturan yazılımların üreticisi ve sahibi oldu. Faaliyetlerine BTK’dan (Bilgi Teknolojileri Kurumu) aldığı STH (Sabit Telefon Hizmeti) lisansı ile yeni bir boyut kazandırarak voip, bulut santral, çağrı merkezleri altyapısı, IVR sistemler, toplu sms, sesli mesaj, sesli anket, web siteleri üzerinden ücretsiz iletişim hizmeti webphone ve videophone gibi pek çok hizmetlerimiz ile hizmet veriyoruz.

Yenilenmeyi bekleyen milyonlarca santral var

Üç yıl önce bulut santral hizmeti vermeye başladığımızda ülkemizdeki mevcut pazar yapısı, sektörün içinde bulunduğu mevcut durumu ve gelecekte teknolojinin aktif kullanılması ile tercihlerin değişeceğini yaşadığımız bazı tecrübelerle gördük. Ülkemizde 1 kişiden, 250 kişiye kadar çalışanı bulunan farklı sektörlerde faaliyet gösteren milyonlarca işletme veya ticarethane bulunuyor.

Yeni kurulan veya faaliyet içerisindeki her işletmenin olmazsa olmazı, iletişimi sağlayan telefon santral hizmetlerinin işlevselliği ticari faaliyetlerde çok önemli bir gereksinimdir. Günümüzün bilinen klasik santrallerde gelen çağrıları şirket içi dahili numaralara aktarmanın çok ötesinde imkan sağlayan bulut santraller, makine ve donanım yatırımını ortadan kaldırıyor. Bulut santral hizmetinde ofisinizin nerede olduğunun bir önemi olmadığı gibi şirketinizin tüm iletişim faaliyetleri kontrol ve kayıt altına alınıyor. Şirketiniz veya ofisiniz siz dünyanın neresinde olursanız olun cebinizde, tabletinizde, bilgisayarınızda yerini alıyor.

Personelinizin günlük aktivitelerini ve performansını da bu sistem üzerinden takip edebiliyorsunuz. 

Şirketimiz faaliyet konularından biri olan voip ve telekom hizmeti ile entegre olarak müşterilerimize sunduğumuz bulut santral hizmeti ile bütünleşik bir hizmet ortaya çıkarabiliyoruz. Özellikle perakende servis hizmeti veren işletmeler, oteller ve turizm acenteleri, pazarlama şirketleri, e-ticaret siteleri, dil eğitim merkezleri, çağrı merkezleri, emlakçılar gibi yüksek telefon çağrı trafiğinin olduğu tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerde bulut santral ve iletişim hizmetimiz vazgeçilmez ürünlerimizdir.

Yatırım maliyeti olmadan, kendi işinizin patronu olun

Şirketimiz, gerekli tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak bulut santral hizmetini girişimcilere açmaya karar verdi. Bir süredir bayilerimizin hizmetine açtığımız bulut santral sisteminden diğer girişimcilerde faydalanabilecekler. Sektörde faaliyet göstermek isteyen girişimciler sıfır yatırım maliyeti ile müşteri ve bayi portföyü oluşturabilme imkanına kavuşabilecekler. Bu faaliyetleri kendi marka ve şirketleri adına yapabilecekler.
Ülkemizin girişimcilerine, iletişim ve telekomünikasyon hizmetlerinin bir parçası olan bulut santral hizmetlerine yatırım yapmalarını veya düşünmelerini hızlandıracak bir bilgi notunu da buradan paylaşmakta fayda var.

İletişim ve telekomünikasyon sektöründe vadeli satışların bulunmadığını ve sürekli gelir elde edilebileceğini belirtmiş olayım. Özetleyecek olursam işini geliştirmek, yeni sektörlere açılmak, yüksek karlılık ve nakit tahsilat geliri hedefleri arasında olan girişimciler, zaman kaybetmeden ve yatırım maliyeti olmadan bir gün içinde müşterilerine hizmet vermeye başlayabilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL