Zehirli ayakkabıları Bakan da doğruladı

Bakan Nurettin Canikli, piyasaya zehirli ayakkabıların sürüldüğü iddialarını doğruladı.

Zehirli ayakkabıları Bakan da doğruladı
Zehirli ayakkabıları Bakan da doğruladı
GİRİŞ 25.11.2014 17:06 GÜNCELLEME 25.11.2014 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli piyasaya binlerce zehirli ayakkabı sürüldüğü iddialarını doğrulayarak "Maalesef bu eşya iç piyasaya satılmış görünüyor. Ne kadarı piyasaya sürüldü ona bilemiyoruz. Bazı marka isimleri var ama aynı markanın sağlıklı ürünleri de var. Marka ismi belirtmek sıkıntı yaratabilir. Ayakkabılarla ilgili yoğun bir şekilde raftan ürün numunesi alarak çalışma yapıyoruz. İmha edilmesi gereken 33 bin çift ayakkabı var" dedi.

Canikli vatandaşları da bu ürünlerle ilgili uyararak "Muhtemelen çok ucuz fiyata satıyorlar. Normal bir ayakkabının fiyatı bellidir. Vatandaşın çok ucuza satılan mallar noktasında çok dikkat etmeleri gerekiyor" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • ismi lazım değil baş harfi sen 9 yıl önce Şikayet Et
    bakanın koruduğu o markanın devlete ödediği vergi sanırım 25-30 bin insanımızın ödediği vergiden yüksekki bu açıklamada bulunmuş.vergilerde olmasa ne yapardı acaba ülkemiz merak ediyorum.
    Cevapla
  • zamansız 9 yıl önce Şikayet Et
    bakanın sözlerinden anlaşılıyorki, Markayı korumak insan saglıgını korumaktan daha önemli ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Bakan zahmet edip o markayı açıklasada millette zehirli ayakkabı kullanmasa ! ! ! !
    Cevapla