En yaratıcı tweeti atanı Barselona’ya götürüyor

Fenercell abonesi olan iki şanslı çift, FC Barcelona – Fenerbahçe Ülker basketbol maçını izlemeye Barselona’ya gidiyor.

En yaratıcı tweeti atanı Barselona’ya götürüyor
En yaratıcı tweeti atanı Barselona’ya götürüyor
GİRİŞ 30.10.2014 13:11 GÜNCELLEME 30.10.2014 15:11

2009 yılından bu yana devam eden Avea & Fenercell işbirliğinin 5 yıl daha uzatılması ile birlikte Fenerbahçe taraftarlarına takımlarını hem yurt içinde hem de yurtdışında destekleme fırsatı sunan kampanyalara bir yenisi daha ekleniyor.

Fenercell kullanan Fenerbahçe taraftarları dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan Barcelona’da unutulmaz bir deneyim yaşıyor.

Twitter üzerinden 2 Kasım’a kadar sürecek olan kampanya ile; #KanaryaBarselonada hashtag’i ile Fenerbahçe’ye olan desteğini en yaratıcı şekilde anlatan iki Fenercell’li birer arkadaşı ile birlikte Turkish Airlines Euroleague kapsamında 11 Aralık’ta Barselona’da oynanacak FC Barcelona – Fenerbahçe Ülker basketbol maçına gitme şansı yakalayacak.

Hem kulübün hem de taraftarın yanında olan Fenercell taraftar hattı, Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlara takımlarına bilet almanın dışında da destek olabilme imkanı veriyor.

Fenercell’liler cazip tarifeler ve teknolojik yeniliklere ek olarak özel katma değerli servislerden de yararlanabiliyor. Konuşma özgürlüğünü, takımları ile ilgili bilgilere herkesten önce ulaşabilme ayrıcalığını, eğlencenin ve takım ruhunun coşkulu dünyasını keşfediyor.