Altından 4 milyon dolarlık 3. Köprü!

4 kilo altından yapılan 3.Köprü ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Altından 4 milyon dolarlık 3. Köprü!
Altından 4 milyon dolarlık 3. Köprü!
GİRİŞ 17.10.2014 08:48 GÜNCELLEME 17.10.2014 12:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

39.'su düzenlenen 'İstanbul Jewelry Show' Fuarı başladı. Fuarda, özel olarak tasarlanan 100 kilo ağırlığında ve maliyeti 4 milyon dolar olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü maketi dikkatleri üzerine çekti.

Ubm Rotaforte'nin düzenlediği 'İstanbul Jewelry Show' Fuarı dün düzenlenen törenle 39. kez kapılarını açtı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların yer aldığı fuarda yerli ve yabancı firmaların göz alıcı ürünleri vitrinlerdeki yerini aldı. Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine - ekipman ve yan sanayii, kasa, yazılım, lojistik, led aydınlatma sektöründen, 800'ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve markaların ürün ve hizmetleri fuarda sergileniyor.

4 gün boyunca devam edecek fuarda  2013 yılında başlanan maliyeti 4 milyon doları bulan 1.65 metre boyunda ve 100 kilo ağırlığındaki 3. Boğaz Köprüsü'ne yoğun ilgi gösterildi.







YORUMLAR 11
  • İsimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bana biraz verseydınız ne olurdu sıze yaaaa
    Cevapla
  • boş işler 9 yıl önce Şikayet Et
    yav gidin katma değer üretin
    Cevapla
  • Metin ERENLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Zamanın birinde bir yarışma yapılır.Padişahın huzuruna çıkarlar. Herkes bir hünerini sergiler. Adamın biri kırk mt. den ipliği iğneden geçirir. ve yarışmayı kazanır. Padişah sorar bu hüneri nasıl elde ettin diye. Adam da 40 yılımı verdim der. Padişah adama 10 kese altın ödülü verilmesini ister ve peşinden zindana atılmasını emreder. Vezir sorar.. Ey hünkarım altınları anladık da, bu ceza niye der. Padişah, bu adam 40 yılını boş bir işe harcamış, onun için ceza verdim der...
    Cevapla
  • Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünya da çoğu insanın açlıktan ve yoksulluktan kırıldığı bir dönemde, Bu soruna bir çözüm bulunması gerekirken, ayı balı fazla bulunca misali yapılan eserin ne anlama geldiğini ben anlamış değilim, reklam dan öte geçen birşey değil. Esefle kınıyorum. Ölü yatırım.
    Cevapla
  • Adem Güncan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımız gösteriş olmuş... Köprü bitiminden sonra ne olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle