Galatasaray ve Huawei’den dev işbirliği

Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri çözüm sağlayıcısı Huawei, Galatasaray ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Galatasaray ve Huawei’den dev işbirliği
Galatasaray ve Huawei’den dev işbirliği
GİRİŞ 17.09.2014 12:35 GÜNCELLEME 17.09.2014 12:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 17 Eylül 2014’te Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang katıldı.

Bu anlaşma, dünya devi Huawei’nin Türkiye’deki ilk futbol takımı sponsorluğu olarak dikkat çekiyor. Anlaşma kapsamında Huawei, 2014 - 2015 futbol sezonu boyunca Galatasaray Futbol Takımı’nın ‘Resmi Sponsoru’ olarak yer alacak. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü’nin web sitesinde, sosyal medya kanallarında ve Türk Telekom Arena stadında da reklamlarıyla ve markasıyla yer alma ayrıcalığına sahip olacak. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde şunları söyledi: “Öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray Spor Kulübü ile güçlü teknoloji markası Huawei’nin gerçekleştirdiği önemli bir işbirliğine imza atıyoruz.  Huawei gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, tüm Huawei ailesine bir kez daha Galatasaray ailesi olarak hoş geldiniz diyorum.”

Huawei Turkey General Manager Zhao Gang da gerçekleştirilen anlaşmanın küresel çaptaki önemine değinerek şunları söyledi: “Markamızın sadece Türkiye’nin değil, bölgenin ve dünyanın en çok bilinen futbol takımlarından birinin göğsünde yer almasından gurur ve memnuniyet duyuyorum. 1987’de kurulan Huawei, geçen süre içinde 170’in üzerinde ülkede faaliyet gösteren ve yıllık satışları 39 milyar doları aşan dev bir uluslararası şirkete dönüştü. Bu başarıyı elde etmede çalışanlarımızın azmi ve şirketimizin küresel bakış açısı büyük rol oynadı. Futbolda da benzer duyguların başarıyı getirdiğine inanıyoruz ve sonuna kadar destekliyoruz.”

Genç ve dinamik bir marka olarak Türkiye ile birçok ortak yönlerinin bulunduğunu ve stratejik olarak Türkiye’ye büyük önem verdiklerini söyleyen Gang, “Galatasaray ile yaptığımız anlaşmanın Huawei’nin ruhunu yansıtan, tüketicilerin duygularına ve aklına hitap eden bir hamle olduğuna inanıyorum” dedi.

Ürün ve hizmetleriyle dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet veren Huawei, son kullanıcılara sunduğu yenilikçi ürünlerle dünya genelindeki akıllı telefon pazarında üçüncü sıraya yükseldi. Huawei, Galatasaray’ın yanı sıra Avrupa’nın en büyük futbol kulüpleri olan İngiltere’den Arsenal, Fransa’dan Paris Saint Germain ve Almanya’dan Borussia Dortmund takımlarıyla da sponsorluk anlaşmaları gerçekleştirmişti. Huawei ayrıca, İspanya Futbol Ligi’nin (LFP) de sponsorları arasında yer alıyor.

Huawei Hakkında:
Huawei bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Müşteri odaklı inovatif yaklaşımlarımız ve güçlü ortaklıklarımız sayesinde, telekomünikasyon ağları, cihazlar ve bulut teknolojisi alanlarında avantajlı çözümler sunuyoruz. Huawei olarak, rekabetçi çözümler ve hizmetler sunarak telekomünikasyon operatörleri, işletmeler ve tüketiciler için maksimum değer yaratmayı hedefliyoruz. Ürün ve çözümlerimiz 140 ülkede, dünya nüfusunun üçte birine ulaşıyor. 20 yıldan fazla bir sure boyunca, bilgi ve İletişim teknolojileri sektöründe elde ettiğimiz zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarımızla, iş ortaklarımız ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insana olağanüstü deneyimler ve daha iyi bir dünya sunuyor.. 

YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu reklamı veren firma acaba kulubü de almış olmasın bunlardan para çıkmaz anlaşma metnini okuyun bir daha:))
    Cevapla
  • tiger 9 yıl önce Şikayet Et
    Bie fenerbahçeli olarak artık bu ürün alınmazzzzzzzzzzzzzzzz
    Cevapla